Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A fogantatástól számított...

A fogantatástól számított hányadik héten/hónapban kezd látszani a pocakon a méret növekedése?

Figyelt kérdés
Értem ez alatt, hogy van-e már valami keményedés, kicsi poci-növekedés, egyebek már korábban is, nem csak x hónap után? Lehet-e már elég korán pl. olyan jel, hogy kijjebb kell engedned az övedet - szóval ezekre gondoltam. A hányingerről, hányásról, későbbi mellfeszülésről mindenki tud/ír, de ilyesmiről nemigen olvastam még. Apropó, ha már itt tartunk: mennyire hamar lehet érezni (nem feltétlenül látni, de érzékelni), hogy a mell kicsit keményebb már vagy enyhén nagyobb, érzékenyebb? Biztos, hogy csak hónapok elteltével? Köszönöm mindenki válaszát.
2012. aug. 2. 13:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én ikreket vártam,és a 12 .héten már akkora volt mint másnak félidősen:)))Szóval embere válogatja meg a gyerekszámok:)
2012. aug. 2. 13:54
 2/14 A kérdező kommentje:
pontosan ilyesmire gondoltam... mindenhol azt írják, hónapokig nem látszik semmi, de én ezt nem hiszem
2012. aug. 2. 13:55
 3/14 anonim ***** válasza:
11 hetes vagyok és olyan a hasam mint egy jolakott ovodás elözö terhességemnél elsö 18 hétig alig alig volt valami povak szülni meg ugymnetem mint akinekmég 10 hete hátra van....
2012. aug. 2. 14:02
 4/14 anonim ***** válasza:

Szia! 12. hetig nagyon nagyon picit latszott, de inkabb az, hogy eltunt az addig vekonyka, csinos derekam es a hasam olyan volt, mint aki sokat evett:) de ez a puffadas volt. Utana kisebb lett, es egeszen a 17-18. hetig nem mondta meg aki nem ismert, hogy terhes vagyok. Pedig 160cm vagyok es 55 kg, szoval nem tud bennem elveszni :)

Most vagyok 19 hetes es par nap alatt nagyon sokat nott, mar latszik, hogy terhes pocak, igaz meg mindig kisebb, mint masoknak, de mar gombolyodik :)

2012. aug. 2. 14:04
 5/14 A kérdező kommentje:
Aha, értem. Ha azt vesszük, hogy ha elmarad a menszesz, akkor már 4 hetes a baba, akkor ez azt jelenti, hogy ha el is marad a menszesz plusz a cicik is keményebbek, mint szoktak lenni, plusz a pocak is kezd nem az a szép kis laposka maradni... hát... akkor ez elég ok arra, hogy az ember lánya néhány nap múlva elsétáljon a patikába... :) :)
2012. aug. 2. 14:11
 6/14 A kérdező kommentje:
Tehát az első menszesz elmaradása mellett akár már derékbőség-növekedés és mellnövekedés is jelezheti ilyen hamar, hogy süti sül a kemencében, ugye?
2012. aug. 2. 14:16
 7/14 anonim ***** válasza:
nekem pl a 25-26. héten kezdett látványossá válni. előtte szinte semmi.
2012. aug. 2. 14:17
 8/14 A kérdező kommentje:
25-26. hét?... erre mondják, hogy szerencsés alkat? :)
2012. aug. 2. 14:18
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem mindkét terhesség alatt korán látszott, az elsővel (160cm magassághoz) 55 kg voltam, 12 hetesen látszott, a másodiknál 72 kg-val lettem terhes, anyám már a 8. héten hordta nekem a terhes pólókat, mert minden feszült rajtam :)) (egyébként azt vettem észre ismerősök körében,hgy a magasabb, vékonyabb testalkatú csajokon sokkal később látszik meg az áldott állapot)
2012. aug. 2. 14:25
 10/14 A kérdező kommentje:
"terhes póló"? Mit jelent ez?
2012. aug. 2. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!