A fogantatástól számított hányadik héten/hónapban kezd látszani a pocakon a méret növekedése?
Figyelt kérdés
Értem ez alatt, hogy van-e már valami keményedés, kicsi poci-növekedés, egyebek már korábban is, nem csak x hónap után? Lehet-e már elég korán pl. olyan jel, hogy kijjebb kell engedned az övedet - szóval ezekre gondoltam. A hányingerről, hányásról, későbbi mellfeszülésről mindenki tud/ír, de ilyesmiről nemigen olvastam még. Apropó, ha már itt tartunk: mennyire hamar lehet érezni (nem feltétlenül látni, de érzékelni), hogy a mell kicsit keményebb már vagy enyhén nagyobb, érzékenyebb? Biztos, hogy csak hónapok elteltével? Köszönöm mindenki válaszát.2012. aug. 2. 13:51
11/14 A kérdező kommentje:
Csak egy közbeékelt sztori: valahol olvastam, hogy Rómában a kurtizánok vékony arany láncot hordtak (passzentosat...) a nyakukban. Állítólag ha az kezdett megfeszülni, az volt az első és legbiztosabb jele, hogy valamelyik kuncsaftjuk emléket hagyott maga után... (ugyanis a pajzsmirigy már elkezdett változni a nyakukban) szóval igen hamar is duzzadhatnak/puffadhatnak különféle testrészek várandósság idején. Ezért is indítottam ezt a topikot, mert kíváncsi vagyok, mennyire hamar is.
2012. aug. 2. 14:35
12/14 anonim válasza:
szia!
nekem még csak puffadt pocim van, nem lehet megmondani róla, hogy babás... bár ha háton fekszem akkor már picit talán látszik.
viszont a melleim:) szóval nem tudtam melltartót hordani, mert nagyon kényelmetlen volt, ezért vettem sportmelltartót. tegnap este felpróbáltam a cicifixem, hát már igencsak kicsinek bizonyult. kb 3 hét alatt nőtt meg hatalmasra.
11hkm
13/14 A kérdező kommentje:
De ha három hét alatt ennyit képes nőni, akkor nem csoda hogy fáj. Barátnőm olajjal is kente, nehogy felhasadjon a bőr.
2012. aug. 2. 15:04
14/14 anonim válasza:
Szia!! Nekem a 12. héten a barátnom már rákérdezett, hogy babát e várok, mert látja hogy nagyobb a hasam. Férjem is mindig nevetett rajtam, hogy másoknak alig lehet észrevenni a pocakot, nekem meg olyan hamar lehetett látni :) A cicifeszulés meg a elejétol volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!