Ha van egy kis narancsbőr a combomon akkor nem kéne harisnyát huznom?
Térd fölé érne a szoknya de félek,hogy a narancsbőrt kihangsúlyozná a harisnya... Mivel elégge laza a szoknya nem egy testhezálló elgondolkodtam,hogy miközben megyek netán kilátszodna a combom kicsit vagy felfújná a szél és látszana harisnyán keresztül is,hogy narancsbőrös a lábam.. Persze azt se szeretném ha a harisnya olyan laza lenne,hogy állandóan felkéne húzigálnom,hogy ne nézzek ugy ki mint aki becsinált
....
A harisnya megszépíti a lábat, szebbnek látszik a bőr, eltakarja a narancsbőrt.
Egyébként egy kis narancsbőr nem a világ vége, szinte mindenkinek van.
Harisnyát meg akkor húzz, ha hideg van, vagy ha olyan helyre mész, ahol nem illik harisnya nélkül megjelenni.
ha harisnyán keresztül is látszódik, akkor az nem 'kis' narancsbőr, ezt tisztázzuk. nekem is van egy kis narancsbőröm, mint a nők 95%-ának, de harisnyában egyáltalán nem látszódik. múltkor ment előttem az utcán egy lány, akinek még a harisnyán is átütött a narancsbőre, ha ez a 'kis' kategória, akkor az én narancsbőröm nem is létezik (pedig de).
ettől függetlenül azt veszel fel, amit akarsz.
A harisnya nagyon jól áll minden nőnek. Ha vastagabb a comb és popsi, akkor mindenképpen sötét színű, nem likra harisnyát érdemes hordani. Ha vastag a harisnya anyaga, az mégjobb, mert slankít.
Van egy trükkje annak, hogy ne csússzon le: két bugyit veszel fel (pl. ha nem éppen a pasiddal randizol), az egyiket a harisnya alá, a másikat pedig rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!