Fiúk! Ha kicsit dagibb vagyok az átlagnál, a strandon megnéznétek? :D Nincs nagy hasam, de nem lapos. Szoval nem tudom hogy mondjam.
Csak nem log, oldalrol kicsit "pupos" :D A fenekem sajnos narancsbőrös, viszont kerek. Kicsit nagy ..😅 Esélytelen, hogy ellensúlyozza a kettő egymást, ugye?
Nem küldök képet senkinek, ne haragudjatok, a válasz elég ha általánosítás. Nem önbizalmat gyűjtök, egyszerűen csak érdekel.:D köszönöm a válaszokat. Puszi:) 17L
Persze, nekem kifejezetten a telt alkat tetszik :)
+ Pont a nagy fenékért :D
De èdesek vagytok:D
De narancsbőrös, és az csúnya. Titeket mennyire zavar egyebkent? :D
Nyugi, szinte mindenkinek van valamennyi narancsbőre.
Egyébként meg a forma és az alak számít, nem az, hogy mennyire vékony.
Koazonom a valaszokat:)))
Utolso: probalok tenni, nem zabalok osszevissza, bar teny es valo, nincs buntudatom egy jo kis porkolt nokedli utan:)
Jarok futni, es itthon is vegzem gyakorlatokat.
Kosgonom neked is a valaszt:)
Úgy tudom, a narancsbőr inkább a nőket zavarja, a férfiakat pont nem érdekli. Persze nyilván van, akit igen. Ahogy van, akinek csak a ducibbak jönnek be.
A leírás alapján nem vagy vészes s ha az alakoddal nincs nagyobb gond, biztos megnéznek. Miért ne tennék? A fickókat érdeklik a fiatal női testek :)
Én speciel nő vagyok, de ha jó a melled, akkor megnéznélek. Gyengém a jó női mell (nincsenek extrém igényeim, de ugye nem mind néz ki jól), lehet kisebb, nagyobb, bár az egészen apró és a nagyon nagy nem jön be.
Speciel a karcsú, jó esetben finoman izmos alakot szeretem, de ezzel együtt láttam már kövérnek nevezhető nőt, aki roppant szexi volt. Sokat számít az összhatás, az eloszlás és millió dolog. Semmi gond nincs azzal, ha valaki nem tökéletes, főleg, hogy ízlések és pofonok.
Ha nem vagy nagyon dagi, akkor tuti megnéznélek. A 17 év körüli csajokat mindig megnézem, ha szemem elé kerülnek strandon. De egyszer muszáj lesz az egyikhez odamennem és a vízbe bedobni. :D
30+ F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!