Ti este vennetek fol harisnyat bulizni? 22L
Figyelt kérdés
Fekete miniruha, piros blezer, fekete magassarku lesz rajtam. Mit gondoltok? Erre az atlatszo, testszinu harisnyakra gondoltam2015. szept. 19. 14:54
1/9 anonim válasza:
Ha nem fáj a lábad a magassarkúban harisnya nélkül, akkor én nem vennék fel.
2/9 anonim válasza:
Biztos nagyon dögös leszel. Képet kaphatnék esetleg? Kíváncsi vagyok rád. :) 21/F
3/9 Sunshinedoll válasza:
Szerintem az átlátszó nejlonharisnya 50 éves kor alatt felejtős.
4/9 anonim válasza:
Az átlátszó harisnya nem túl előnyös...főleg nem buliban. Ha nagyon akarsz, vegyél fel feketét, vagy szürkét v ilyesmi.
Amúgy kb 5 éve nem jó ebben a szerkóban bulizni menni, szóval inkább cseréld le a ruhát , kivéve, ha elegáns helyre mész.
Ha csak discoba mész, vagy ilyesmi, sokkal jobb (az új divat szempontjából is) a laza, de szexi ruha. Mondjuk rövid nadrág, vmi könnyű cipő, egy trikóval, v ilyesmi, amiben kényelmesen érzed magad. Ez csak egy tipp, de azért póbáld ki egyszer, hogy nem a régi szokások szerint mész. Imádni fogod.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem ez a tipikus diszko lesz, inkabb ilyen mulatos fele party
2015. szept. 19. 16:47
7/9 anonim válasza:
Nos, én ha szórakozom itthon teszem, szeretek az erkélyre kiülni esténként női harisnyában és selyemköntösben egy pohárka bort szürcsölve.
Matyi/52
8/9 anonim válasza:
Nem értek itt sok válaszolót pár napja én is voltam szórakozóhelyen és egy csomó lányt láttam testszínű harisnyában és eszembe nem jutott hogy de öregesen néznek ki. Nem minden ruhához megy a fekete harisnya gondolom szóval szerintem nyugodtan vedd fel ha akarod
9/9 anonim válasza:
Ha nyitott szellős helyre mennék,akkor igen, hisz pont ezért van, de zárt helyre, discoba nem, nagyon melegem van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!