A ferfiak nem szeretik a nokon a kantaros dolgokat?
Figyelt kérdés
Mint pl kantaros miniszoknya,rovidgatya2016. máj. 23. 07:04
11/12 anonim válasza:
Jol irtad mindket nem hord szinte ugyan olyan ruhat!
Na de miert?
Mert anno voltak hulyek akik ezt toleraltak!!
Most is hordhatna egy fiu harisnyaval rovidgatyat, de azert nem veszi fel mert valamiert fiukat gyulolik az emberek es veluk szemben diszkriminativak...
Csupan arrol szol az egesz hogy mindket nemnek azonos jog jarna mindenfele ruha viselesere es semmi gond nem lenne!
12/12 anonim válasza:
Nekem pl mindegy ha olyan van rajta vagy sem, fordítót esetbe tapasztaltam, vanak nök/lányok akiknek tetszik ha a férfin kantáros jellegű nadrág van, tapasztalat annyi, kb 3 éve buliban tapasztalat korombeli srácok 20as évüek, normál öltözet és nadrág tartó kantár volt rajtuk, poénból vettem én is, legközelebb mentem bulizni farmer nadrág és hozzá való farmer jacki rá a nadrágtartó kantárt, töbször így mentem igen volt rá példa lányokkal beszélgetni le áltam, és tetszet nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!