Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az emberek mért nem szeretik...

Az emberek mért nem szeretik az "emo"-kat?

Figyelt kérdés

Sok helyen látom, olvasom hogy ilyen ér felvágósak olyan öngyilkosak amolyan rossz emberek! Személy szerint nincs bajom velük sőt szerintem tök menők!

(Vicces mikor az utcán megyek és mikor egy személy szembe jön.. amilyen fejet vág! :))))))

2015. okt. 31. 21:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Mert egy ostoba divatot majmolnak és magukra erőltetik a "jaj én depressziós vagyok" érzést, csak azért hogy: TÖK MENŐK legyenek (a te szavaid). Eljátszanak egy létező betegséget és a nagy világfájdalmat. Saját egyinéség nélküli gyenge színészek.
2015. okt. 31. 21:31
 2/13 anonim ***** válasza:
47%
Az emos csajok azok elég jól néznek bàr élöbe még egyet se láttam amelyik jo lett volna
2015. okt. 31. 21:33
 3/13 A kérdező kommentje:
Hát amerre lakom ott vannak! :) De szerintem pedig nekik van egyedi saját stílusuk!
2015. okt. 31. 21:42
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
Mi abban az egyedi, hogy az összes full feketében meg csíkos neonszínekben flangál és úgy sminkelik magukat mint valami lecsúszott drogos? Amúgy az #1 tökéletesen leírta, eljátszák a világfájdalmat meg vagdossák magukat, közben fényesre van nyalva otthon a popókájuk.
2015. okt. 31. 22:19
 5/13 anonim ***** válasza:
52%
mert az emberek semmit se szeretnek, ami eltér a normáktól. :) szokd meg. főleg, ha egyedi akarsz lenni. vagy csak más........ tapasztalom, pedig emo se vagyok :D
2015. nov. 1. 02:36
 6/13 anonim ***** válasza:
59%
Azért mert a fekete ruha miatt azt hiszik depressziósak. Meg persze nem bírják elviselni ha valaki más
2015. nov. 1. 07:28
 7/13 anonim válasza:
52%

Én emo vagyok, mégse depressziós, mint ahogy sokan fenntebb leírták. Öngyilkos se akartam lenni soha, mert nincs okom rá. Nem értem, miért általánosítanak egyből erre az emberek, ha előkerül az "emo-téma". Engem is sokszor kinéznek a társaságból, vagy csúfolnak, de igyekszem nen foglalkozni velük. Vannak barátaim (akik nem emók)és nagyon szeretem őket, jól érzem magam a társaságukban. Csak egy kérdésem lenne: te hol látsz más emókat? Csak mert ahol én lakok, ott sosem futok össze emókkal. Ja és köszi, hogy menőnek gondolsz minket, szinte sosem hallok ilyet :)

12/emogirl

2015. nov. 1. 08:19
 8/13 anonim ***** válasza:
97%
Nem szeretem, de nem is utálom. Inkább viccesnek tartom, mennyire egyedinek gondolják magukat, holott tinikoromban (2007 körül) úgy szaporodtak az emokidek meg emogirlök, mint a gomba.
2015. nov. 1. 08:48
 9/13 A kérdező kommentje:
Jó én kimondom: Sajnos manapság már nem akkora divat az Emo mint régen, de szerintem még mindig jobbnak találom mint a mai "Feltörekvő divat irányzatot (értsd:Swag,páva). Mikor a facebookon vagy a youtubon nézegelődök egy csomó beképzelt emberkét látok. Akkor szoktam azon elgondolkodni A HALÁL AKAR ILYEN LENNI!! Sajnos bevallom én is voltan 12-13 éve koromban ilyen kis Köcsög! És olyan dolgokat csináltam miket letagadnék,de már nem tudom. Azóta már 1/5 év eltelt ép pont 2014 nyarán ismertem meg ezt a stílust! És komolyan mondom nem bánnom. Azóta sokkal jobb embernek érzem magam.:) Bár nem mondom magam EMO-nak, mindig elcsodálkozom mikor láttok egyet, hogy huuuuu de menő!! Mondjuk még kicsi vagyok ahoz(14), hogy befessem a hajam vagy pirszingem legyen, de hát kitudja mit hoz a jövő! :) (Amm #7 Somogyban lakom):)))
2015. nov. 1. 23:40
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, annyi ilyen kérdés van..

Máskor keress inkább egyet, mint hogy ki írsz egy újat.

Nem szeretik, mivel nem értik. De nem is azért emo, vagy goth, vagy punk valaki, mivel mindenkinek tetszeni akar.

Én pl szeretek egyedi lenni és imádom ezt a stílust.

Nameg vicces ahogy valaki elszornyedve néz rám :D

19/emoboy

2015. nov. 2. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!