Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevésbé szeretik egymást ha kevesebbet találkoznak az emberek? Ez a jó nekik, nem érdekli őket, vagy nem is igazán szeretik a másikat?
Figyelt kérdés
Ezen az oldalon is látom, hogy vannak akik heti 3-szor találkoznak, vannak akik 2-szer, 1-szer vagy csak havonta (és talán még olyanok is akik még ritkábban).
Ezek az emberek nem szerelmesek, csak kapcsolatban vannak, hogy mégse legyenek egyedül? Aki havonta 1szer találkozik a párjával, az mit érez a többi napon?
Ha fontosabb a tanulás, vagy a haverok, esetleg, hogy segítsen a nagymamának akkor nem is szeretik annyira egymást.
Ha tényleg megtalálnátok az igazit, mennyi időt töltenétek vele?
2015. okt. 18. 16:30
1/1 anonim válasza:
Az egy hónapban 1szeri találkozást én is durvának tartom. Én a párommal 2 hónapja vagyok együtt. Hetente 1szer vagy 3szor találkozunk maximum. Amennyit az időnk enged. Én úgy gondolom egy kapcsolatban az is fontos hogy hiányozzon egymásnak a másik. És minden másra is időt kell szakítani nem csak egymásra. Egy kapcsolat nem arról szól hogy állandóan együtt vannak. Attól még nem elhanyagolandó a tanulás, barátok, stb. Teljesen jó ha valaki hetente párszor találkozik a párjával. Nem abban mutatkozik meg a szeretet hogy folyton együtt vannak és nem hagynak egymásnak emiatt teret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!