Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevesebbet kéne találkoznunk?
Egy hete vagyunk együtt hivatalosan a barátommal, és szinte minden nap találkozunk. Eddig ha volt valami program napközben (orvos, edzés, stb), akkor nem találkoztunk, csak beszélgettünk facebookon, de most már a nap többi részét együtt töltjük, vagy elkísérjük egymást.
Igazából szinte semmi más dolgunk nincsen, ha nem vagyunk együtt, akkor meg a gép előtt ülünk egész nap és beszélgetünk. Én örülök, hogy sokat lehetünk együtt, úgy érzem, hogy őt sem zavarja, mert ő is mindig kérdezi, hogy "holnap menjek, vagy te jössz?", vagy valami hasonlót.
A barátaim azt mondták, hogy így hamar megunjuk majd egymást, és hogy fokozatosan kéne növelni az együtt töltött időt. Félek, hogy tényleg megunjuk egymást, de én jól érzem magam vele, és ő rendszeresen jár el otthonról, én viszont itthon ülnék végig a gép előtt.
17 évesek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!