Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A ferfiak nem szeretik a...

A ferfiak nem szeretik a nokon a kantaros dolgokat?

Figyelt kérdés
Mint pl kantaros miniszoknya,rovidgatya

2016. máj. 23. 07:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Igaz,én nem vagyok férfi.De ha ilyet látok lányon,Nekem bejön,bár levenni lehet nehezebb.:D

2016. máj. 23. 07:33
 2/12 anonim ***** válasza:
24%
Ezek a ruhadarabok elve nem teszenek, max. 3 éves korig van jogosultsága. Egy felnött emberen - fökét nön- kimondottan hülyén néz ki, olyan debil hatása van.
2016. máj. 23. 08:02
 3/12 anonim ***** válasza:

Kb. ilyen hatása van:

[link]

2016. máj. 23. 09:56
 4/12 anonim ***** válasza:

Jodlizni nem akarsz hozza?

Egy non eleg homaros benyomast kelt de meg ferfiakon is hulyen nez ki!

2016. máj. 23. 10:09
 5/12 anonim ***** válasza:
Mert feleslegesen takar bizonyos testrészeket, mint pl derék, mell. Csak a vékony, tökéletes alakú nőkön mutat, azokon is csak mint "laza" öltözék, es a férfiak többségének nem a laza stílus jön be, hanem a nőies.
2016. máj. 23. 11:34
 6/12 anonim ***** válasza:

Biztosan jobban tetszene nekik egy dekoltált passzos felső és egy miniszoknya. De amelyik nő a férfiak ízléses szerint dönti el mit hord , annak úgy is kell.

Szerintem azoknak a nőknek áll jól, akiknek kicsit extrémebb, lazább a stílusuk.

2016. máj. 23. 12:32
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Vegul is nem kell tetszeni egy ferfinak sem igaz utcso?!

De akkor du.jatok meg is magatokat ferfi ruhaba...

2016. máj. 23. 15:13
 8/12 anonim ***** válasza:
95%

Utolsó, hidd el, egy szép nőért ugyan úgy csorgatják a nyálukat a férfiak, ha kantáros nadrágot vagy akár férfi ruhát is visel....

És nem, nem kell az átlag férfi ízlésnek megfelelni, minden nő hordja azt, amiben jól érzi magát, nézzen ki úgy, ahogy neki tetszik és ami neki önbizalamat ad és lesz olyan férfi akinek pont az fog bejönni.

2016. máj. 24. 09:04
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

8!

Es szerinted egy jo pasiert aki noi nadragot vagy ruhat pl. Pulcsit visel azert is csorgatjak a nok a nyalukat??

Mert itt sokan takaroznak azzal a szoveggel hogy egy no ferfi ruhaban is no...

Ez vajon igaz egy ferfira is?

2016. máj. 24. 10:17
 10/12 anonim ***** válasza:
93%

Azért nézzük már meg az alap ruhadarabokat....nadágot mindkét nem hord, sima rövidujjú pólót mindkét nem hord, ahogyan sportcipőt is...és egy nadrág, sportcipő, póló összeállítás is lehet nőies.

Egy szoknya, top és magassarkú viszont csak nőnek való. Igazságos vagy nem, ez így van, így alakult ki.

De nem kell ennyire elrugaszkodni, nem modtam egy szóval sem, hogy hordajanak a nők férfi ruhát, mert úgyis midnegy...az igényes nők pont nem fognak férfi ruhát hordani, hanem divatos, igényes, saját maguknak tetsző ruhakát fognak hordani.

Viszont az, hogy az átlag férfi ízlésnek bejön-e a kantáros nadrág, a virágminta, vagy akármi más, azzal érett nő nem fog foglalkozni.

2016. máj. 24. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!