Az ingek mennyivel teszik vonzobba a sracot? Mennyire tetszik a noknek?
Figyelt kérdés
Nekem pl ilyenem van. Igaz, sovany vagyok, ugyhogy annyira nem feszul ram:D
Nektek az ilyen oltozkodes mennyire jon be?
2016. máj. 18. 17:03
11/14 A kérdező kommentje:
Kuldhetek egy kepet magamrol benne. Irj privit xd
2016. máj. 18. 20:33
12/14 anonim válasza:
ha anyira feszül, mint a képen, az nagyon taszít.. ilyesmi ingekbe gyúrós srácok szokták belepréselni az izmaikat, hozzá pedig be sem gombolják, ameddig kellene.. brr :D
de írtad, hogy rajtad nem feszül annyira, szóval nem lehet rossz :) szerintem az ingek dobnak a legtöbb pasin. amit pedig írt egy korábbi válaszoló a feltűrt hosszú ujjú ingről...nyamii :D az a legjobb.
küldesz képet? :D úgy jobban tudok véleményt mondani :D
13/14 anonim válasza:
Én imádom az ingeket, szerintem a legtöbb srácon sokat tud dobni egy jól megválasztott darab. Én főként a hosszú ujjú, egyszínű ingeket preferálom, és én is szeretem a feltűrt ingujjakat. :D
14/14 anonim válasza:
Jaj ezen vagy el hogy feszül e.. Ha nagyon feszül az nem elegáns, ráadásul olyan érzésem van akkor, mintha kicsi lenne rá az ing, meg menőzik az izmával, ha egyáltalán van neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!