Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy fiú. Fiatalab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú. Fiatalab nálam egy ével ez ciki? S mennyivel másabb fiatalabal járni mint idősebbel?

Figyelt kérdés
Én 15 vagyok ő 14 nagyon jó fej s sokat beszélünk tudom hogy tetszek neki mert mondtáka barátai.Sokszor megyünk együt haza s beszélgetünk de mindig ott vanak a töbiek nem mondtam senkinek hogy tetszika srác mert ...hát nagy a pletykálás a suliba..Eböl már vita is volt mert az egyik lányak tetszika s rác s kibukot rám hogy tetszek a fiúnak.S ha most kiderülne hogy nekem is tetszik akor mindenki piszkálna...meg még az is a bajom hog yedig nem jártam fiatalab srácal csak idösebel..18 évesekel..
2009. márc. 3. 22:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

Egy kérdés csak.

A magad ura akarsz lenni, és azt tenni, amit te akarsz, vagy a környezetedhez igazodni.

Annyira baromság ez a " jajj 15 vagyok, ő 14, járjak akkor -e vele? " .. és akkor mi van ha 14?

Azzal jársz, akivel te akarsz. Kérdezd meg anyádat hogy mennyi év van apád és anyád között, sztem 5 év. Magyarul ez olyan, mintha egy 19 éves gondolkodna el ezen, hogy kellenél-e neki. Nőjj már fel kis hugyos!

2009. márc. 3. 22:08
 2/11 A kérdező kommentje:
Bocsi de egy tininek sokat is számit ez..voltál sztem te is enyi idös..bocsi h most fel háborodtam de..mind1 igen szeretnék a magam ura leni..de má jártam ugy h mindenki basztatot s nem jó érzés...
2009. márc. 3. 22:11
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

megint az "okos" felnőttek...

Szerintem egy próbát megér. Ha tényleg összeilletek és szeretni fogjátok egymást, nem fog annyira zavarni a többiek piszkálása, h szétmenjetek. Ha nem, nem.

1 év nem olyan nagy különbség. A nagy átlag tényleg az, hogy a fiúk később érnek, de kivételek bőven lehetnek.

Viszont a helyesírásodon tényleg kellene egy kicsit csiszolni. Mondjuk 2 randi között?

2009. márc. 3. 22:30
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
na ettől a kérdéstől megugrottam a tripla axelt. 16 voltam mikor összejöttem az akkor 14 éves barátommal, aki ráadásul majdnem egy fél fejjel alacsonyabb volt nálam. mert persze rendesen a pletyka de immúnissá váltam rá. azóta eltelt 2 év és együtt vagyunk, egyszer sem szakítottunk vagy vesztünk össze komolyabban. én is tini voltam és kibírtam a cikizést mert szerettem (szeretem) a srácot. egy dolgot tehetsz a bunkókkal: SZARSZ RÁJUK! nagy ívben :)
2009. márc. 4. 00:13
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Vagy szeretek valakit vagy nem, egy év nem különbség, üdv: Lőrincze Lajos Bácsi is.
2009. márc. 4. 12:25
 6/11 anonim ***** válasza:
33%
Miért van az a a fiataloknál hogy ha valakinek tetszik valaki akkor azt hiszik hogy akar tőle valamit ? Nekem nagyon sok nő tetszik az iskolából és nem kezdenék velük.Attól hogy valaki jól néz ki az nem azt jelenti hogy én össze alkarok vele jönni.Meg mi az hogy megy a pletyka ? Meg hogy piszkálnak ha valaki tetszik ? Miért ciki az ha megtetszik valakinek egy fiú vagy egy lány ?Ez 2 ember dolga és nem a baráti köré meg a haveroké.Én megbeszélem a haverjaimmal vagy lány ismerőseimmel hogy melyik csaj tetszik az iskolából vagy akár a mindennapi életből,és mi van ha a fülébe jut ? Ez az általános iskola meg a divatból járás meg a barátnőim előtt ciki meg ha nekik nem szimpatikus nem jönnék össze vele dolog meg a barátok befolyásolnak dolgok nagyon gyerekesek.Ezek a kis csipás 14-15 éves kislányok nagyon komoly nőknek hiszik magukat pedig egy normális mondatot nem tudnak megszerkeszteni.És amíg csak megfordul a fejedben az hogy a barátaid mit szólnak hozzá a párodhoz meg az érdekel hogy tudja hogy neked tetszik vagy valami addig neked még a homokozóban a helyed.Amugysem értem miért van egy 14 éves kis általános iskolás lánynak 18-19 éves nevezzük "férfira" szüksége ?A haverok a meg a barátnők meg a divat miatt ? Hogy elmodhatsd te egy férfinak is kellesz ?Amíg itt tartasz és a korosztályodnak megfelelő partnert neked nem megfelelő addig a szememben csak egy kis hulye p icsa maradsz aki nemér többet egy éjszakánál és lapát.Egy komoly nőt megbecsülnek a férfiak csak az ilyen kis p icsákat nem .Nőj fel és ha boldog vagy azzal a 14 évessel akkor legyetek azok ,azzal az 1-2 éveddel nem hinném hogy neked annyira nagyok lennének az igényeid amit csak egy 18-19 éves tud kielégíteni.
2009. márc. 4. 13:05
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez az oldal pont azért van h a tiniknek vagy bárkinek akinek tanács kell az kérhessen. Nem tudom h milyért kell rögtön leugatni vkit-.-" nőjjetek föl ti is-.-

amúgy szerintem meg lehet próbálni.mert ha összeilletek akkor nem a kor számít;) és ne foglalkozz másokkal.

2009. márc. 4. 15:12
 8/11 A kérdező kommentje:

Tudom hogy rosz a helyes írásom be valom de most ne ezen problémázatok ha értitek mit írtam értitek ha nem akkor nem ez van.Ja s nem azé írtam a kérdést hogy ti is le hurogjatok ennyi erövel ezt a kérdést fel tehetem volna bárkinek bár hol...s a kérdésem re válaszoljatok ne arra amire nem kértlek..akik meg rendesek voltak azoknak köszi s sztem meg probálom:)

Köszi

2009. márc. 4. 18:57
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
hát nekem is volt már minden korosztályú és szerintem lényegtelen...ez a baj amit mondtál h a tiniknek fontos de neked személy szerint az? vonatkoztass el a környezetedtől akik gondolom állandóan azt szajkózzák hogy gáz és mire jutsz? ...ha vele eltudod képzelni akkor legyetek együtt... ;)
2009. márc. 4. 23:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia, én is ezen gondolkoztam a minap, de csak az számít hogy mit érzel, és ha a pasi kisebb is az sem számít, ha nem hiszed el nézd meg a Lovely Complex nevű animét. Van egy nálam 1 évvel fiatalabb srác és azon gondolkodtam tetszik-e és én arra jutottam hogy egyáltalán nincs szükségemrá, sőt fiúra sem, de ennek köze nincs a korhoz.
2009. márc. 7. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!