Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek hamisítvány...

Szerintetek hamisítvány cipőket árulnak ezen az oldalon? (Többi lent)

Figyelt kérdés

www.ciporendeles.com

Nagyon furcsa hogy egy Nike Air Max 19-20 ezer forint. Előre is köszi!

2016. máj. 10. 15:50
 1/4 Pimpácska válasza:

Szia!

Ezt nem tudom,de a boltban vàsárolt 30e forintos sem bírt ki fél évet a fiamnak. Csak utcàn viselte,nem sporthoz. Soha többet!

2016. máj. 11. 09:15
 2/4 anonim válasza:
Valószínüleg hamisítványok, mert az adidas Jeezy is 100x ezer forint normálisan, itt meg 17.000ft... Ha ilyesmi áron akarsz venni cipőket, menj el valamelyik outletbe, ott biztosan lesz eredeti, és nagy választékban.
2016. máj. 16. 14:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rendes válaszokat! Gondolkodtam hogy elmegyek a Premier Outletbe,most nagy leárazások vannak és eredetiek a boltok.
2016. máj. 16. 19:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Háát sztem ne vegyél ismeretlen helyekről...csakis a boltban kapsz megbízható helyről és eredeti cipőt..! :) Hidd el, még ha drágább is, de akkor tudod hogy eredeti és bírja sokáig, nem úgy mint az olcsók, amik pár hétig vagy esetleg néhány hónapig bírják csak...xDDD Nézelődj, pl.: Playersroom, Garagestore, Sportfactory stb...:DDD
2016. máj. 16. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!