Ha jól tudom a Nike-nak nincs ilyen tipusa hanem adidas yeezy ez a fajta tipus vagy tevednek hogy a Nike is hasonló cipot gyart le vagy adidas koppintás Nike pipával?
Húg,pont múltkor láttam valakin ilyet XD hat nagyon kineveztek magamba:D elég gaz szerintem :D akkor inkább mar egy adidas yeezy 300replika vagy pl egy Nike rosherun replika :D
2016. márc. 14. 17:00
2/9 A kérdező kommentje:
De olyat sehol se talaltam:D
En nekem nincs bajom a replikakkal sajnalok ertuk kiadni 15-20ezret vagy tobbet.
Ezt megveszem 3500ert viszont most ennel en is lealltam gondolkodni hogy ez most kutya meg macska fialasa:Ddddd
Mert igy gaz h yeezy a cipo tipusa es nike pipa:Ddd
2016. márc. 14. 17:04
3/9 anonim válasza:
Inkább ezt ne vedd meg:D vegyél inkább egy 'noname' cipőt :D ez nagyon gaz szerintem:D van dettó ugyan olyan replika,mint az eredetiek,de az is kb 15.000-20.000kozott mozog ebből a két típusból:D
2016. márc. 14. 18:02
4/9 anonim válasza:
Nem az gáz, hogy olcsó, hanem az, hogy drágának akar tűnni.
2016. márc. 14. 18:23
5/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom lehet le kaparom majd rola a matricat 😂😂😂😂
Nekem eredeti adidas meg nike se huzta tovabb 2-3 honapnal pedig marka boltban vettem akciosan 15ert ugy 2 eve masikat 20ert sportdirectben (remelem jol irtam:D) azota sajnalok rajuk ennyit kiadni ha ugyan olyan hamar tonkre megy ... De ez tenyleg gaz pedig vannak jo replika cipok de ez mindent visz😂😂😂
Koszonom amugy az oszinte valaszokat:D
2016. márc. 14. 23:06
6/9 anonim válasza:
A cipő nem lenne gáz, de a nike jel nagyon bénán van rajta. Meg a hátulján az a címke is ritka bénán néz ki. Ha noname lenne vagy normálisan lenne rajta a jel akkor teljesen jó lenne.
2016. márc. 15. 15:54
7/9 A kérdező kommentje:
Nem azzal van a gond hanem a nikenak nincs ilyen cipoje :)
2016. márc. 15. 17:09
8/9 anonim válasza:
Szia! Szerintem ez egy nike roshe run cipő.
2016. márc. 16. 16:16
9/9 A kérdező kommentje:
Igen az de ha ertesz a cipokhoz akkor latni hogy ez egy adidas yeezy csak nike logo van rajta:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!