Miért olyan menők most a hamis Nike, Converse, Adidas meg az ehhez hasonló cuccok?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt látom, hogy ezeket hirdetik. De miét olyan kelendőek? Én akkor már inkább veszek eredetit.2015. ápr. 1. 09:05
1/14 anonim válasza:
mert mindenki tudja,hogy egy air max 45e forint,ezért státuszszimbólum.
a converse megincsak egy túlárazott dorkó,a 3e forintos változata ugyanolyan jó.
2/14 anonim válasza:
és az eredetik miért olyan menők? a rajta lévő pipa vagy csillag miatt? :D
3/14 A kérdező kommentje:
nekem nem menő, mert egyik márkát sem szeretem. meg szerintem ugyan úgy mindegyiket kínában gyártják. Én max vans-t vagy dc-t veszek és azok ki is bírnak egy jó pár évet.
2015. ápr. 1. 09:29
4/14 anonim válasza:
Ėn most vettem Nike Air Maxot, persze csakis eredetit...:))) Ha az enyėm 42 volt nem hinnėm hogy 10-ėrt bárhol is lenne igazi...;) Kicsit gáz lenne sztem ha egy hamisított Air Maxot hordanėk...:P
5/14 anonim válasza:
Amúgy sztem azėrt 'menő' , mert nincs mėg egy olyan cipő, ami olyan kėnyelmes lenne mint a Nike Air Max, ės ez nemcsak az ėn vėlemėnyem...:DDD
6/14 anonim válasza:
Vannak a márkab*zik, akik menőzni akarnak, de nincs pénzük több(tíz)ezret kiadni egy olyan kínai vacakért, amin eredeti a márkajelzés, ezért veszik inkább azt a kínai vacakot, amin ugyan nem valódi a márkajel, de tizedannyiba kerül.
8/14 anonim válasza:
Mert olcsóbb, vegyél eredetit, mindenki arra költi a pénzét amire akarja.
9/14 anonim válasza:
Azért, mer van akinek nincs pénze megfizetni az eredetit, de mégis azt akarja, hogy lássák, neki márkás cipője van.
Azoknak, akik fikáznak valamiyen márkát, saját tapasztalat:
Én speciel azért fizetem meg az eredeti Converse-t, mert nem a márkajelzés, hanem a minőség a fontos. Ebben a márkában megbízom, mert sokszor bizonyított nálam. Ellenben az nem biztos, hogy egy replika ugyanolyan jól fogja bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!