Hamis cipőt rendeltem (? )
Rendeltem a vateráról egy cipőt, még nem érkezett meg, de már utaltam és gondoltam megnézem ma újra a képeket, erre látom, hogy nem a sarkán, hanem az oldalán van a supra felirat, és a talpa se egyszínű, de viszont ott a supra logója
Az lenne a kérdésem hogy most mi a tehendő, a pénzem vissza tudom kapni még, vagy már ne is reménykedjek?
Attól függ milyen, én garagestoreról rendeltem annak is az oldalán van a supra, szóval nem feltétlenül jelenti azt hogy hamis de ha linkelsz egy képet, én megmondom :-D
előző .. :-) nekem már vagy négy éve megvan az első supra cipőm és még mindig semmi baja, csak látszódik rajt a használat, ugyhogy nem hiszem hogy annyi lehetett azóta ha ennyire tudod :-) egyébként én most gyűjtöttem be a negyedilet, és még mindig inádom! Tavaly vettem vanst, és utoljára is, mivel alig használtam egy hónapig de már szétjött!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!