Ezek H&M-es nadrágok és még azt szeretném megtudni hogy mi lenne az én mélretem a H&M-nél mivel azt mondták hogy ha rendelek akkor a méretekre figyeljek oda, valóba oda kell figyelni mert már rendeltem v nyakú pólót és XS-es méretű kellett vagy is az volt rám jó, amúgy meg a kínaiba L-M a méretem :D kínai nadrágba meg 30-as de itt vajon hanyas lehet az én méretem? :D 172cm magas és 60-65kg közt vagyok :)
2016. ápr. 28. 09:31
2/9 anonim válasza:
De miért netről akarod rendelni? Az nagyon lutri, ha nem jó aztán meg vesződhetsz a visszaküldéssel, cseréltetéssel, aztán lehet hogy a cserélt sem lesz jó...
Én ruhát, cipőt kizárólag boltban veszek. Így is van, hogy 6-8 farmert is fel kell próbálni, hogy találjak egyet, ami tényleg jól áll és tetszik is.
Ha már van nadrágod H&M-ből, akkor ahhoz tudsz viszonyítani méret alapján, bár szerintem a nadrág még férfiaknak is olyasmi, amit nem árt felpróbálni. Illetve szerintem ott is van ilyen mérettáblázat, ami segít eldönteni, melyik lehet jó, ki szokták írni a derékbőséget, szárhosszt meg ilyeneket az egyes méretekhez. Amúgy az 1-es tényleg jól néz ki (miért lenne lányos?) nekem még a 2-es tetszik, a többi olyan meh.
2016. ápr. 28. 10:32
5/9 A kérdező kommentje:
Elmennék én szívesen de messze van tőlem a H&M, és a baj az hogy még nem volt H&M-es nadrágom és így nem tudom hogy milyen a méretezése :) így marad a rendelés amúgy nekem az 1 és a 2 tetszik :)
2016. ápr. 28. 22:31
6/9 anonim válasza:
Igazából mind jól néz ki, de mivel én az egészen feszülőseket szeretem, így max a 2-es és 5-öst venném fel. :) Nekem a többi nagyon bőnek számít. Én a 2-es és 5-ösnél is sokkal szűkebb super-skinny sztreccsfarmerokat hordok, ami a bokámon is rendesen feszül. :)
És én is mindenképpen azt javaslom, hogy próbáld fel vásárlás előtt, mert feszülős nadrágot csak így érdemes venni. :)
2016. ápr. 28. 23:28
7/9 anonim válasza:
kerdeses, mert ilyenkor szamit a meret
en sem merek nadragot rendelni
bar legfeljebb eladod, ha nem lesz rad jo
2016. ápr. 29. 07:29
8/9 anonim válasza:
Jól látod, ez mind lányos...hiába ez a divat, egy fiún/férfin nagyon előnytelen.
2016. máj. 17. 14:11
9/9 Dj Bax válasza:
Szerintem az utolsó a legjobb van nekem is hasonló
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!