Lányok szoktatok harisnyanadrágra felvenni még pluszban combfixet?
na ismét egy harisnyaperverz kérdés.. bugyis hozzászólásodból egyértelmű. ha ezen akarsz élvezkedni, menj a szexes témákhoz, ne ártatlan divattal kapcsolatos kérdésnek próbáld álcázni, ne sunyi perverz.
de amúgy nem csinálnék ilyet, teljesen értelmetlen, kényelmetlen is lehet.
azt, hogy értelmetlen, próba nélkül is el tudom dönteni: nincsen semmi funkciója. vagyis jobban mondva a harisnyanadrág és combfix funkciója ugyanaz, tök felesleges mind a kettőt felvenni. ez olyan, mintha felvennél egy tangát és rá egy másik bugyit. baromság. plusz jobb esetben a szoknya nem olyan rövid, hogy a combfix kilátszódjon alóla, mivel eléggé fent végződik a combodnál és igen krvás szoknya kell ahhoz, hogy kificcenjen a széle.
a kényelmetlenségről annyit, hogy 2 műszálas anyag egymáson dörzsölődve tuti nem lesz kényelmes. te talán kipróbáltad, hogy ilyen biztosan állítod, hogy nem kényelmetlen?? elég gáz lenne, tekintve, hogy tuti pasi vagy.
és köszi, de én is el tudom dönteni, hogy mit vegyek fel és ebbe a magassarkú, combfix, rövid szoknya hétköznapra nem tartozik bele. amúgysem akarom, hogy minden kiéhezett kéjenc álló fsszal csorgassa a nyálát meg beszólogasson.
Nem!
Az legalabb annyira ertelmetlen mint amikor a fiuk felvesznek egy boszaru merev anyagbol keszult rovid gatyat a nyulos es ezaltal kenyelmes futo nacira!
Az egyik altal nyujtott praktikat , kenyelmet agyon utik a pont ellenkezo ruhadarabbal!
Tehat minek es miert??
Semmi ertelme!
L/30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!