Féltem az új cipőmet, így alig merem felvenni. Csak én vagyok "ilyen"?
Figyelt kérdés
eddig háromszor volt rajtam de már pár hete meg van, van egy pici folt már rajta :D calvin klein2016. ápr. 26. 16:14
1/3 anonim válasza:
A legjobb barátnőm ugyanilyen. Bárki ha kicsit közelebb lép, lesápad. :D
2/3 anonim válasza:
Én is féltem a cipőm, mondjuk nem ennyire durván.:D Pl nem merek menni sétálni az új cipőmben az erdő mellett, mert félek, hogy valami baja lesz és akkor annyi neki, ezért oda régebbiekben járkálok.:D
3/3 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Volt olyan, hogy megvettem hétvégén, de hétfőn esőre állt az idő és nem vettem fel. Ugyanez kedden, szerdán. Aztán csütörtökön már úgy voltam vele, hogy azért vettem, hogy hordjam, meg napos volt az idő és felvettem. Persze megáztam benne meg ráborult egy fanta a moziban.
Hát ilyen mákom volt. :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!