Hogyan tudom tisztán tartani a fehér bőr cipőmet?
Figyelt kérdés
Van egy Nike Son of Force cipőm, amit utcai használatra vettem, szóval szinte minden nap rajtam van (amikor iskolába megyek, stb...). Szeretném a cipő épségét, tisztaságát és fehérségét is megőrizni, ezért tippeket szeretnék kérni, hogyan tarthatom szép fehéren a cipőt :)
Ez egy teljesen fehér, bőr cipő, aki esetleg nem ismerné a fajtáját :)
Előre is köszönöm!
2016. ápr. 21. 22:36
1/2 anonim válasza:
A szokásos módon. Mosógépbe én nem tenném, ha mosni kell, akkor kézzel mosnám (szivacs, puha kefe, valami nem túl erős mosószer). Illetve úgy tudom, hogy léteznek különböző speciális ápolószerek az ilyesmi anyagú cipőkre, legalábbis egy haverom a fehér AF1-eséhez vett ilyet, nem csodaszer, de egészen használható.
2/2 anonim válasza:
Nekem fehér Martens bakancsom van. Ha koszos lesz, mosogatószeres vízzel, szivaccsal tisztítom, majd miután szárazra töröltem, testápolóval vagy méhviasszal kenem be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!