Erről a bőrhatású felsőről mi a véleményetek? Felvennétek? Mit lehet hozzá felvenni? (KÉP)
2016. ápr. 26. 15:18
1/6 anonim válasza:
nekem nem igazán tetszik, nem venném fel.
én egyszerű nadrággal, farmerrel tudom csak elképzelni, mert már így is "durva" ez a felső. cipőnek viszont semmiképp nem vennék fel hozzá tornacipőt vagy hasonlót, inkább valami nőiesebbet, egyszerű magassarkút.
22l
2/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem tetszik.
Mintha egy zsákot húztak volna szegény lányra..
21/L
3/6 anonim válasza:
Nekem sem tetszik. :S
Olyan fura... csak így le van vágva a széle, érted. Semmi szegés, olyan mintha valami bőrzsák lenne ráhúzva és levágva az alja. :S
32 N
4/6 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Biztos tennék egy pozitív megjegyzést az öltözékedre (de csak, ha nem ilyen nadrággal és cipővel hordod!:D).
23/f
5/6 anonim válasza:
Maradt az anyagból valamennyi, aztán vágtak rá pár lyukat és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!