Lányok, ti felvennétek ilyen szoknyát?
Figyelt kérdés
A legújabb japán divat, a szoknyára nyomtatott bugyi:
2016. jan. 8. 10:22
2/12 anonim válasza:
Én ezt még anno gyerekkoromban találtam ki :D
Amúgy röhejes, nem venném fel
3/12 anonim válasza:
Attól mert "külföldön" valahol divat itt még megbotránkoztató és egyben szánalmas is lenne ugyanis teljesen eltérő kultúrával rendelkezünk. :D
4/12 anonim válasza:
Ez valami hoax, nem hordanak ilyet Japánban, photoshoppolt képekről van szó.
5/12 anonim válasza:
nagyon szar, de ahogy az előző is mondja, ez photoshop. nem kéne minden baromságnak bedőlni, sok buta ember..
6/12 anonim válasza:
Maximum a prostituáltak hordják, de ennél talán még ők is kifinomultabb ízléssel öltöznek.. :D
7/12 anonim válasza:
Hogy lehet ezt bekajálni, könyörgöm!
Nézd már meg alaposabban a képeket! Pont úgy van megcsinálva, mintha átlátszó lenne, pontosan követi a "szoknya" viselőjének lábvonalát a "festett" kép. Ügyes photoshopp, hiszékeny, hülye embereknek, akik azt hiszik, hogy a japán társadalom 99 %-a perverz.
8/12 anonim válasza:
még ha létezne is ilyen fel nem venném
9/12 anonim válasza:
Nézd, én imádom a japán divatot, de ez kamu. :D Elég sok őrült dolog van a japánoknál, de ez mégiscsak sok. :D Egyébként nem lehet legújabb japán divat, mert kb. 2 éve olvastam valahol erről.
10/12 anonim válasza:
Azt kellene, hogy egy ilyen kétszekrénnyi szőrős pasi vegye fel, abban még irónia is lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!