Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egyetemre ennyi ruha nagyon...

Egyetemre ennyi ruha nagyon keves? 23L

Figyelt kérdés

4 blezer

3 melleny

7 egyberuha

10 felso

1 farmeradrag

4 leggings(mivel a felsok nagy resze hosszitott)

3 cipo

2016. ápr. 22. 14:22
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Hat tenyleg alkalmi ruhaban nagyon kenyelmesen erenem maga a egyetemen. Nem azt mondtam, hogy nincs tobb ruham, ezenkivul van meg legalabb 20 par cipom, plusz rengeteg mas ruha, amit NEM HORDOK EGYETEMEN
2016. ápr. 22. 18:13
 12/33 anonim ***** válasza:
53%
Nem, de ennyi ész igen. :)
2016. ápr. 22. 19:03
 13/33 anonim ***** válasza:
0%
de hülye vagy te.. a 'felmelegedést' meg ne a mellényektől várd (úristen, ki hord még mellényt 2016-ban??!), hanem mondjuk egy kabáttól, dzsekitől. tök hülyeségeket írsz. biztos valami vidékről felkerült kis liba vagy, akit felvettek a legutolsó kommunikáció szakra és most odavan magáért. leggingsben járni gáz, csak szólok. a te érdekedben. pulcsid nincs is? meg kardigánod? lol
2016. ápr. 22. 19:18
 14/33 anonim ***** válasza:
0%
De az egyetemen vannak olyan események, nem is kevés, ahol elengedhetetlen az alkalmi ruha, erre értettem hogy szükséges az egyetemi ruhatáradba egy alkalmi ruha. Az előadásokra a ZHk-ra könyvtárba és az egyéb egyetemi elfoglaltságra a mindennapi viseletre alkalmas kényelmes ruhákat gondoltam nyilván. Bár az hogy mindennapi, ne jelentse azt hogy közönséges! Legyen az is harmonikus színvilágú, mutatós és a test előnyös tulajdonságait kiemelő ruházat. Lehetne még mondani hogy legyen egyedi de az nem bír olyan nagy jelentőséggel mint azt sokan gondolják. Az egyéniséget maga az egyén varázsolja a ruhába. Egy Dior, Channel gyönyörűségbe öltözött nő is lehet egyszerű, tömegbe simuló ha nem fénylik az egyénisége a ruha alól a külvilág felé, miközben egy szürke egyenruhába öltöztetett lány vagy asszony akit sziporkázó jellemmel jutalmazott a sors, képes lehet arra hogy mindig a középpontban legyen. Persze egy kis elegancia senkinek nem árt, ezért meg kell találnod a "még kényelmes de már elegáns" egyensúly állapotát. Ez ugyan nem egyszerű,de ha sikerül, nagyon jól fogod érezni magad.
2016. ápr. 22. 19:20
 15/33 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, te hova jársz, de errefelé bizony vannak olyan alkalmak, amikor ki kell öltözni. Rendezvények, amiket szervezetnek, a legtöbb vizsgára szintén nem mehetsz tornacipőben. Legközelebb fogalmazz egyértelműen és kicsit változtathatnál a kommunikációs stílusodon is.
2016. ápr. 22. 19:21
 16/33 A kérdező kommentje:

[link]

Ennyit, hogy senki nem visel mellenyt! CSOK!

2016. ápr. 22. 19:51
 17/33 A kérdező kommentje:
Hetkoznaprol van szo. EGyetemre menni, egyetemre bejarni, nem vizsgakrol van szo. AMugy pedig hozzateszem, minden vizsgam irasbeli es a kutya se nezi, hogy kin mi van. Szerencse, hogy ti nem egyetemen tanittok, mert nalunk pl tudasra adnak jegyet!
2016. ápr. 22. 19:53
 18/33 anonim ***** válasza:
Még egy nadrágot, nem farmert vennék azért
2016. ápr. 22. 21:33
 19/33 anonim ***** válasza:

Azt írod a kutya se nézi a ruhátokat. Ezek szerint ha a környezeted nem támaszt öltözködésbeli követelményeket akkor szakadt vagy piszkos ruhában is elmennél vizsgázni?

Nincs belső igényed arra hogy felöltözz az előadásokra,vizsgákra?

A hétköznapokat ne minősítsd le az igénytelenség időszakára én ezt tudom javasolni neked!

2016. ápr. 22. 23:28
 20/33 anonim ***** válasza:

" de hülye vagy te.. a 'felmelegedést' meg ne a mellényektől várd (úristen, ki hord még mellényt 2016-ban??!), hanem mondjuk egy kabáttól, dzsekitől. tök hülyeségeket írsz. biztos valami vidékről felkerült kis liba vagy, akit felvettek a legutolsó kommunikáció szakra és most odavan magáért. leggingsben járni gáz, csak szólok. a te érdekedben. pulcsid nincs is? meg kardigánod? lol"

Atya úr isten, ekkora primitív se..ggfejet :D Mondjuk mit is vár az ember ebben a kategóriában.

"Azt írod a kutya se nézi a ruhátokat. Ezek szerint ha a környezeted nem támaszt öltözködésbeli követelményeket akkor szakadt vagy piszkos ruhában is elmennél vizsgázni?"

Szerintem arra gondolt, hogy egy egyetem nem egy divatbemutató.

"Nincs belső igényed arra hogy felöltözz az előadásokra,vizsgákra?"

Egy előadásra meg egy írásbeli vizsgára milyen extra kiöltözés kéne? Csak hogy tudjam, mert én és a szaktársaim 99%-a simán elmentünk rövidgatya-póló kombóban mindig ilyen eseményekre.

2016. ápr. 23. 00:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!