Egyetemre ennyi ruha nagyon keves? 23L
4 blezer
3 melleny
7 egyberuha
10 felso
1 farmeradrag
4 leggings(mivel a felsok nagy resze hosszitott)
3 cipo
Azt írod a kutya se nézi a ruhátokat. Ezek szerint ha a környezeted nem támaszt öltözködésbeli követelményeket akkor szakadt vagy piszkos ruhában is elmennél vizsgázni?
Nincs belső igényed arra hogy felöltözz az előadásokra,vizsgákra?
A hétköznapokat ne minősítsd le az igénytelenség időszakára én ezt tudom javasolni neked!
" de hülye vagy te.. a 'felmelegedést' meg ne a mellényektől várd (úristen, ki hord még mellényt 2016-ban??!), hanem mondjuk egy kabáttól, dzsekitől. tök hülyeségeket írsz. biztos valami vidékről felkerült kis liba vagy, akit felvettek a legutolsó kommunikáció szakra és most odavan magáért. leggingsben járni gáz, csak szólok. a te érdekedben. pulcsid nincs is? meg kardigánod? lol"
Atya úr isten, ekkora primitív se..ggfejet :D Mondjuk mit is vár az ember ebben a kategóriában.
"Azt írod a kutya se nézi a ruhátokat. Ezek szerint ha a környezeted nem támaszt öltözködésbeli követelményeket akkor szakadt vagy piszkos ruhában is elmennél vizsgázni?"
Szerintem arra gondolt, hogy egy egyetem nem egy divatbemutató.
"Nincs belső igényed arra hogy felöltözz az előadásokra,vizsgákra?"
Egy előadásra meg egy írásbeli vizsgára milyen extra kiöltözés kéne? Csak hogy tudjam, mert én és a szaktársaim 99%-a simán elmentünk rövidgatya-póló kombóban mindig ilyen eseményekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!