Egyetemre ennyi ruha nagyon keves? 23L
Figyelt kérdés
4 blezer
3 melleny
7 egyberuha
10 felso
1 farmeradrag
4 leggings(mivel a felsok nagy resze hosszitott)
3 cipo
2016. ápr. 22. 14:22
3/33 anonim válasza:
Őőőő nem is értem a kérdést. Egyetemre több ruha kéne, vagy mi?
4/33 anonim válasza:
Igazából rajtad kívül senkit sem érdekel, hogy hány ruhád van.
5/33 anonim válasza:
dobd ki azokat a béna leggingseket és vegyél helyettük még egy farmert meg szoknyát. meg a mellényeket is és azok helyett meg valami kiegészítőt mondjuk.
6/33 A kérdező kommentje:
Eloszor is nem dobok ki semmit, mivel nekem ezek tetszenek. Nem az volt a kerdesem, hogy mit valtoztassak a ruhataramon.
Masodszor, ha nem lattad a mellenyeket, akkor ne mondd meg legy oly kedves, hogy hordjam-e oket vagy sem. Te nem hordod.Ez a te privat dolgod. Itt engem nem erdekel!!
2016. ápr. 22. 16:38
7/33 A kérdező kommentje:
Plusz nem ismersz, ha ismernel, tudnad, hogy utalom a farmereket. Nah meg persze erdekes lesz kicsit hidegebb idoben, hogy inkabb fagyoskodom melleny nelkul, es a kiegeszitoktol varom a felmelegedest...
2016. ápr. 22. 16:40
8/33 anonim válasza:
Kutya f..sza nem nézi milyen meg mennyi ruhád van az egyetemen. Bemész órára, végigülöd aztán kijössz. Ez nem középiskola, hogy össze vagy zárva pár tucat emberrel.
9/33 anonim válasza:
Szerintem nem elég. Nem írtál például a szoknyákat ami fontos . Cipőből is legalább 6 párat javasolok. 2 pár téli, mondjuk csizma, két pár kényelmes hétköznapi viseletre alkalmas és két pár alkalmi cipőre. A 7 darab egyberuha, 10 felső, 4 leggings,teljesen rendben de farmerból is minimum kettő de inkább 3 kellene. Valamint szükséged lenne még egy alkalmi ruhára is. A kiegészítők gondolom megvannak, harisnyák, ékszerek, bizsuk, sálak mert az öltözködésed ezektől lesz teljes, ízléses és csinos.
10/33 anonim válasza:
Nem értem a kérdést, ez az összes évszakra együtt? Mert akkor szerintem nagyon kevés. 3 ujjatlan, 3 rövid, 3 vékony, 1 hosszú, vagy hogyan jönnének ki? Cipőből nyári, téli, átmaneti? Nincs magassarkúd alkalmi viselethez, se sportcipőd?
Egy évszakra biztosan elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!