S. O. S. Milyen színű legyen a koszorúslány ruhám?
A menyasszony azt mondta mi választunk ruhát, az egyik lánynak arany színű, abroncsos,habos babos ruhája lesz (15 éves). A másik (1 és fél éves,a kislányuk) neki fehéres rózsaszín ruhát szeretnének, olyan igazi szép picikre való koszorúslány ruhát. És vagyok én, és jelenleg fogalmam sincs milyen színű legyen, eléggé megvagyok lőve ezzel a két színnel.
Milyen színt válasszak amivel nem nézek ki idiótán?
Előre is köszönöm!
Hú, első válaszadó jó az ízlésed! :) én is ilyet választanék.
Milyen színű hajad/szemed van? Ehhez is érdemes passzolni.
Maradnod kéne az arany-fehéres rózsaszín vonal meleg árnyalati mellett. Mondjuk barack szín? Nem arany, de nem is rózsaszín.
Ha már muszáj lesz neked is abroncsosat felvenni a másik leányzó miatt, akkor ajánlom hogy ne ilyen fényes anyagút, hanem tüll ruhát válasz. Az nőiesebb ;)
ui: Csak nekem nem tetszenek ezek az abroncsos koszorúslányruhák? Tiszta 1980-90 es évek :D
Közben még kerestem. A barackosra egyszerűbb változatok:
Kiegészítők nélkül nem különlegesek, de nem lehet velük mellényúlni.
Az abroncsos ruhákhoz pedig annyit, hogy nekem az 50-es évek stílusát idézőek tetszenek, de ezek nem igazán koszorúslánynak valók.:
Azt már nem tudom, hova lehetne ezeket felvenni. :)
Eddig mindenki a barack színt mondta akit kérdeztem, de nekem elég világos a bőröm,a hajam ilyem világos barna, szóval nagyon sápasztana, a menyasszony azt mondta tegnap hogy neki amit kinéztem kék illetve rózsaszín ruha is tetszene.
Köszönöm az ötleteket Nektek de mindenképp abroncsos lesz a ruha,tüllös. Egyedül a tanu lesz olyan egyenes vonalú selymes anyagú, hosszú földig érő ruhában (azt mondta mivel már ő is anyuka nem szívesen velle fel habos babos ruhát) ő egyépként egy menta zöld színűt talált.
Köszi mindenkinek!
Továbbra is várom az ötleteket!
Nézz utána az évszaktípusoknak. A legtöbb világos bőrű és hajú nőnek illenek ezek a színek, csak megfelelő árnyalatot kell választani. Én inkább nyár típus vagyok, szőke hajjal, szürke szemmel. Szintén barackos rózsaszín ruhát választottam lagzira, csak hidegebb árnyalatban.
Szerintem ebben gyönyörű lennél és teljesíti a feltételeket is: [link]
Abroncsos, barack, szolid színű és illik a szőke hajhoz is, nem mélyen dekoltált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!