Pesten hol vehet magának az ember lánya normális áron tüll szoknyát?
Kedves első: Igen, mindkettő jó ötlet, de már nagyon sürget az idő. Egyébként tegnap pont voltam turikban is, csak sajnos nem találtam.
Kedves második: Ezeken most meglepődtem. :) Aluljáróban kb. hol? (A Blahán gondolom, azt az egyet mondod ott a megállóban:))
Nyugati téri aluljáró: kicsit nehezen tudom elmagyarázni, melyik bolt... Szóval ha a Westend aluljáróba nyíló bejáratánál állsz, akkor ne balra a Máv felé indulj, meg ne is menj el jobbra a metrólejáróhoz, hanem indulj előre, jobbról kis büfék, balról kínai bolt-szerű pizsama-tréninggatya-árus. És őt megkerülve találsz pár üzletet, ebből egy van, amelyik szoknyákat, ruhákat, kicsit elegánsabb cuccokat árul, na ott láttam.
A Blahán nem az aluljáróban, hanem a hetes buszok megállójában van egy butik, ott is érdemes megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!