Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Pesten hol vehet magának az...

Pesten hol vehet magának az ember lánya normális áron tüll szoknyát?

Figyelt kérdés
Neten keresgéltem, de egyrészt hosszú idő lenne, mire kihozzák és alkalomra kéne pár napon belül, másrészt nem áll módomban ilyen 20 ezer Ft körüli összeget kiadni érte. Olyan kéne, ami térdet takaró fazon, nem ezek a bugyivillantósak. :) (azt bárhol találnék)

2016. ápr. 19. 16:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Körül kell nézni turkálókban, lehet ilyesmikre bukkanni olcsón. Egyébként olcsóbban jön ki szintén ha megveszed az anyagot és megvarratod. Én is így fogom, mert elájultam az áraktól!! :|
2016. ápr. 19. 17:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Nyugati aluljáróban asszem valami 9000-ért láttam. A Rákóczi úton a Blaha Lujza tér buszmegállónál is a belváros felé jövő oldalban, de onnan árat nem tudok mondani.
2016. ápr. 19. 18:07
 3/6 A kérdező kommentje:

Kedves első: Igen, mindkettő jó ötlet, de már nagyon sürget az idő. Egyébként tegnap pont voltam turikban is, csak sajnos nem találtam.

Kedves második: Ezeken most meglepődtem. :) Aluljáróban kb. hol? (A Blahán gondolom, azt az egyet mondod ott a megállóban:))

2016. ápr. 20. 09:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Nyugati téri aluljáró: kicsit nehezen tudom elmagyarázni, melyik bolt... Szóval ha a Westend aluljáróba nyíló bejáratánál állsz, akkor ne balra a Máv felé indulj, meg ne is menj el jobbra a metrólejáróhoz, hanem indulj előre, jobbról kis büfék, balról kínai bolt-szerű pizsama-tréninggatya-árus. És őt megkerülve találsz pár üzletet, ebből egy van, amelyik szoknyákat, ruhákat, kicsit elegánsabb cuccokat árul, na ott láttam.

A Blahán nem az aluljáróban, hanem a hetes buszok megállójában van egy butik, ott is érdemes megnézni.

2016. ápr. 21. 13:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi, végül előbb találtam, mint hogy odaértem volna az első célponthoz (=Nyugati aluljáró). :) Egyébként utána, mikor arrafelé sétáltam, úgy láttam, hogy inkább térd felettiek vannak. (De jó is annak, akinek nem vastag a térde..:(:))
2016. ápr. 22. 08:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Örülök! Nekem hosszabbnak tűntek, de mondjuk én nagyon pici vagyok. :)
2016. ápr. 22. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!