Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Normális kinézetű ember lehet...

Normális kinézetű ember lehet tetoválóművész?

Figyelt kérdés
Van 6db tetoválásom, de egyik sem látható helyen van. Piercingem és színes vagy felnyírt hajam sincs. Tudom, hogy a szakértelem a lényeg, de "normális" kinézettel lehetek hiteles tetováló? Hiszen a szakmában mindenki ki van varrva, vagy van valami szokatlan külső stílusjegye. Megjegyzem semmi gondom nincs azzal,h más hogy néz ki, de én nem tudnám magamat úgy elképzelni.

2014. márc. 29. 14:52
 1/5 anonim válasza:
kézügyesség,elhivatottság,kreativitás..ha ezekből akár egy sincs meg benned,akkor nem
2014. márc. 29. 15:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Természetesen lehet.

"vagy van valami szokatlan külső stílusjegye"

A tied az lesz, hogy nem vagy kivarrva :)

2014. márc. 29. 15:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezen már én is gondolkodtam, de akinek van tetoválása, azt valószínűleg úgysem ő maga csinálja, akkor meg mindegy.
2014. márc. 29. 15:46
 4/5 SzilKa ***** válasza:

Én is normálisan nézek ki (ég annyi tetkóm sincs, mint neked), s ennek sok vendégem még örül is.

Na jó, mostanában már néha felnyiratnom a hajam :)

Egy tetoválócsaj

2014. márc. 29. 21:57
 5/5 SzilKa ***** válasza:

Ja és természetesen nem az extrém külső teszi a tetoválóművészt, hanem a kitartás, alázat, tehetség és a rengeteg gyakorlás.

Amúgy nézd meg pl. Borist, egy tetkója sincs.

2014. márc. 29. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!