Normális, hogy egy Kim Kardashianhoz hasonló ember Zaraban is vásárol? (kép)
Ne értsetek félre, én nagyon szeretem a Zarat és a ruháim nagyrésze onnan van, de azt hittem, hogy ez a márka csak ilyen hozzám hasonló földi halandók számára lett létrehozva. Kim a legnagyobb divatcégektől vásárolhatna. A Zara mégis nagyon jónak számít?
Ez a ciki. Nem az,hogy a Zaraban vásárol,ami lehetne egy névtelen márka is,ha a stílus amit képvisel jó. Második voltam.
igen, az igaz, hogy nem egy kínaival talál mert vannak kicsit drágább cuccok is ám a zaraban (pl. egy egyszerű bőrdzseki 5O ezer ft, ami nem a legolcsóbb), de mégis...nem a chanel meg társaival egy lapon emlegethető. nem? :S
nem mondanám, hogy ciki ez Kimnek, jó példának inkább fel lehet fogni, de nem gondoltam volna, hogy ő is képes besétálni egy zara üzletbe.
kedves második, turiban is lehet stílusos cuccokat találni, ne aggódj emiatt! :)
Nem aggódom,Én büszke vagyok arra,hogy olcsón veszek minőséget inkább,minthogy kínaizzak. Nagy Vaterás is vagyok,ott is kifog az ember vadi új holmikat is... már ha lenne pénzem sem hiszem,hogy le tudnék erről a "jót jó áron venni" logikáról tenni.
Te viszont tudjál róla,hogy ha Zarából van a ruháid nagy része,akkor tedd össze a két kezed!:) Látod még egy híresség is onnan vásárol,nem hiába.
köszönöm szépen a jó tanácsot, meg is fogadom! :)
épp nézem, hogy Kimet nagyon gyakran látni Zaras szatyorral meg kaptam egy képet Selena Gomezről is, amint a Zaraban vásárol. hát ez kicsit meglepett, de jól esik látni, hogy nem rugaszkodtak el ők sem olyan nagyon a földtől.
már meg ne haragudj, de a te válaszod sem vall 13 éves kislánynál érettebb emberre!
megláttam egy képet Kimről, furának találtam, hogy Zaraban vásárol, kiírtam egy kérdést. ettől még nem leszek bunkó, sem pedig buta és ugyanúgy foglalkoztat a szegény afrikai éhező gyerekek és utcára dobot kiskutyák sorsa, mint eddig! nem is értem hogy képes valaki ilyesmikre következtetni egy kérdésből... na mindegy, ez nem engem minősít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!