Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Normális, hogy egy Kim Kardash...

Normális, hogy egy Kim Kardashianhoz hasonló ember Zaraban is vásárol? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Ne értsetek félre, én nagyon szeretem a Zarat és a ruháim nagyrésze onnan van, de azt hittem, hogy ez a márka csak ilyen hozzám hasonló földi halandók számára lett létrehozva. Kim a legnagyobb divatcégektől vásárolhatna. A Zara mégis nagyon jónak számít?

2011. dec. 29. 19:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
dehogy ciki. szerintem sok más sztár is vásárol ilyen helyeken. nem kell hogy minden cuccuk több szászezres legyen.
2011. dec. 29. 21:28
 12/18 anonim ***** válasza:
Egyébként egy 50ezres bőrdzsekire tényleg azt gondolod,hogy "nem a legolcsóbb"? Tehát nem is drága vagy netán megfizethetetlen?
2011. dec. 29. 22:07
 13/18 A kérdező kommentje:

Szerintem sem ciki, nagyon szimpatikus, hogy ő még a realitásban él és minden egyes ruhadarabjáért nem ad ki többszázezret. Ezért talán lájkolni fogom, mert amúgy nem volt szimpatikus a nő, nem tudom miért. :)

Kedves utolsó, 2O éves vagyok és elhiheted, hogy nem csupán a ruhák körül forog az életem, sok célom meg álmom van, most szeretnék önkéntes munkát vállalni állatmenhelyen, mert hihetetlenül sajnálom szegény szenvedő kutyusokat, mindig sírnom kell, ha meglátok egy kóbor kutyát. :S

Ettől persze még érdekel a divat is és mindenkinek más a "drága", nekem 2 olyan 5Oezres bőrdzsekim is van meg még egy kabátom, ugyancsak a Zaraból, anyumnak és nővéremnek úgyszintén.

Ez csak egy tény, amúgy mit sem változtat azon, hogy mennyit érek emberileg.

2011. dec. 30. 09:17
 14/18 anonim ***** válasza:
Egy szóval sem mondtam azt,hogy a külsőségek bármi belső értékre visszavezethetők,mert ez nem így van. Csak érdekelt mi számít számodra drágának,de akkor ezek szerint a Zara nem,és sajnos ezáltal azt hallom ki a soraid közül,hogy még az itt leírtak után sem adsz hálát az életnek az anyagi jólétedért. Pedig kéne. Hátha megérted. Remélem.
2011. dec. 30. 14:46
 15/18 A kérdező kommentje:
De igen, hálát adom az Égnek és anyumnak is, hogy ilyen jó hozzám! Ebben biztos lehetsz.
2011. dec. 30. 18:09
 16/18 anonim ***** válasza:
Akkor meg ne minősítsd le a Zarát!
2011. dec. 30. 22:24
 17/18 anonim ***** válasza:
és most össze kéne mindenkinek szarnia magát?:D
2012. máj. 15. 23:04
 18/18 A kérdező kommentje:
miért is?
2012. máj. 16. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!