Normális, hogy egy Kim Kardashianhoz hasonló ember Zaraban is vásárol? (kép)
Ne értsetek félre, én nagyon szeretem a Zarat és a ruháim nagyrésze onnan van, de azt hittem, hogy ez a márka csak ilyen hozzám hasonló földi halandók számára lett létrehozva. Kim a legnagyobb divatcégektől vásárolhatna. A Zara mégis nagyon jónak számít?
Szerintem sem ciki, nagyon szimpatikus, hogy ő még a realitásban él és minden egyes ruhadarabjáért nem ad ki többszázezret. Ezért talán lájkolni fogom, mert amúgy nem volt szimpatikus a nő, nem tudom miért. :)
Kedves utolsó, 2O éves vagyok és elhiheted, hogy nem csupán a ruhák körül forog az életem, sok célom meg álmom van, most szeretnék önkéntes munkát vállalni állatmenhelyen, mert hihetetlenül sajnálom szegény szenvedő kutyusokat, mindig sírnom kell, ha meglátok egy kóbor kutyát. :S
Ettől persze még érdekel a divat is és mindenkinek más a "drága", nekem 2 olyan 5Oezres bőrdzsekim is van meg még egy kabátom, ugyancsak a Zaraból, anyumnak és nővéremnek úgyszintén.
Ez csak egy tény, amúgy mit sem változtat azon, hogy mennyit érek emberileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!