Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A több százezres órákon...

A több százezres órákon ránézésre látszik hogy annyira minőségiek?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 17. 21:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
10-es, nem tudom, mi az, amit írtál, nem ismerem a "formavilágát". Miért olyan nehéz elhinni? Ti mind tudjátok, hogy néz ki egy több százezres női cipő vagy táska? Látjátok a számotokra ismeretlen festményeken, hogy mennyit érnek? Azok is, amik úgy néznek ki, mintha kiborítottam volna a kávét?
2016. ápr. 18. 11:48
 12/19 anonim ***** válasza:
Megnéztem, nem tudom, mi egyedi rajta, kör alakú. Nem látom, mitől lenne drága.
2016. ápr. 18. 11:51
 13/19 anonim ***** válasza:

11: Én speciel nagyjából igen. Ha ránézek egy nőre, akkor nagyjából látom, hogy mennyit érhet a táska, ruha stb. Nyilván nem ismerek minden táskamárkát (Louis Vuitton, Gucci, Michel Kors, stb persze igen), de ettől függetlenül be tudom határolni. Persze az sem mindegy, hogy azt a táskát a buszmegállóban várakozó cigánylányon látom, vagy egy Audi A3-asból kiszálló hölgyön.

De ugyanez igaz az órákra is, vannak megtévesztésig hasonló hamisítványok, de az összhatás a fontos. Ha a viselője egy 10+milliós autóból száll ki, látszik a ruházatán is, hogy nem 2 fillér (és nem kell feltétlenül, hogy az öltöny legyen), akkor igen valószínű, hogy az órája is eredeti és igen drága.

2016. ápr. 18. 13:40
 14/19 anonim ***** válasza:

12: Vannak kifejezetten ikonikus órák, mint pl. a Breitling Chronomat, Navitimer, Rolex Submariner, Datejust, Omega Planet Ocean, stb, hogy csak egy párat említsek.

Ezeket általában még egy órákat viszonylag kevésbé ismerő ember is be tudja lőni, hogy árban nagyságrendileg hol vannak.

2016. ápr. 18. 13:44
 15/19 anonim ***** válasza:

14: ...pl még Hublot Big Bang, Panerai...ezek mind nagyon jellegzetes, összetéveszthetetlen formavilágú órák.

De mondom, kell hozzá, hogy az összhatás is rendben legyen.

2016. ápr. 18. 13:48
 16/19 anonim ***** válasza:

Épp felsorolsz egy csomó márkát. Én nem ismerek óramárkákat. Nem tudom belőni az árát.

Nem tudom, mit mondjak, hogy elhidd, hogy nem ismerem ezeket, és bármilyen árat rámondhatnak, elhiszem.

Az autóknak sem tudom az árát, úgyhogy felőlem kiszállhat akármilyenből. Múltkor is belinkelt nekem valaki egy autót, amiről azt mondta, drága, hát szerintem nem nézett ki milliósnak.

2016. ápr. 18. 14:41
 17/19 anonim ***** válasza:
Van valami, aminek azért tisztában vagy az árával? Kenyér, tej?
2016. ápr. 18. 14:44
 18/19 anonim ***** válasza:
Aki ért hozzá az biztos látja, én nem értek hozzá, nekem minden óra egyforma.
2016. ápr. 18. 20:31
 19/19 anonim ***** válasza:

Most miért kell lenézőnek lenni?

Amit veszek, ami érdekel, annak tisztában vagyok az árával. De életemben nem láttam még milliós órát úgy, hogy tudtam, hogy az milliós. Nem tudok semmit az órákról.

Tudom, hogy a sznobok szeretik azt hinni, hogy mindenükről süt, hogy drága.

2016. ápr. 18. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!