Quorra kérdése:
Szerintetek minőségiek a Balea termékek?
Figyelt kérdés
Főleg a samponokra, tusfürdőkre, szappanokra, hajbalzsamokra és dezodorokra lennék kíváncsi.2012. nov. 30. 19:52
1/9 anonim válasza:
A sampon, hajbalzsam nekem nem vált be, olyan "semmilyen". A tusfürdő szárít, a szappan elég jó, a dezodort nem használtam.
2/9 anonim válasza:
Nekem a szőke hajra való balzsam és a sárga dobozos hajvégápolója bevált, nagyon jó. Tusfürdőt, szappant és dezodort még nem próbáltam.
3/9 anonim válasza:
nekem sok tusfürdőm van tőlük(20+, gyűjtöm a tusfürdőket), az összes bevált, egy van csak, ami szárított, de szerintem nem is gyártják már, az eperillatú young tusfürdő volt.
4/9 anonim válasza:
Tusfürdők ok, amúgy meg tényleg olyan "semmilyenek" ahogy az első válaszoló írta
5/9 anonim válasza:
Szerintem a sampon,és a hajbalzsam nem túl jó,Tusfürdőkre nincs panaszom,sőt van egy aloe verás,kifejezetten száraz bőrre.Dezodort nem próbáltam.
6/9 anonim válasza:
Tusfürdők, dezodorok, samponok nekem beváltak. A többit nem próbáltam még.
7/9 anonim válasza:
Én imádom őket :) Vannak ezek a süti illatú termékek, meg gyümisek :) Jajj, annyira jók :) Most kókuszos testápolóm van, nagyon király amúgy :) Gyorsan beszívódik és sokáig tart az illata is. Volt még nemrég csokis függés tusfürdőm, az is nagyon jó volt, nem szárított, jó és sokáig tart az illata. Szeretem még az ajakbalzsamokat is, azoka is jók nagyon. Dezodorból a kókuszosat szerettem, de hatni nem hatott sokat, mint izzadásgátló, viszont illatra iszonyú fincsi :)
8/9 anonim válasza:
Ár-érték viszonylatban kiváló termékeknek tartom őket. A tusfürdőik nagyon jók és bár nekem iszonyú érzékeny a bőröm, nem irritáltak soha ellenben a drágább termékekkel (Nivea, Palmolive). A samponjaik/balzsamjaik tényleg nem túl nagy számok, olyan megteszi ha épp nincs más kategória. Használtam arclemosóját is, az is tette szépen a dolgát, semmivel se volt rosszabb mint a 3x annyiba kerülő Garnier, Nivea. Dezodort is próbáltam már, azt a 48 órásat. Nekem nagyon jól beváltak összességében.
9/9 anonim válasza:
A dezodorok (spray) elég erős illatúak, annyira, hogy nem jó hozzájuk bármilyen parfüm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!