Minőségiek a Diesel és Gas ruhák?
Főként farmerek, pólók és pulcsik érdekelnének, hogy milyen minőségűek az alábbi márkák esetében.
Eddig Levi's cuccaim voltak, amikkel megvagyok elégedve, de most szeretnék mást is kipróbálni.
Stílus szerint nekem ez a vonal jön be vagy a lezser sportosabb irányzat.
Áruk alapján ítélve a minőséget tükrözik így látatlanba.
Farmer terén a Diesel szimpatikusabb, de a Gas se tűnik rossznak e téren.
Jó hír, hogy a felsők strapabíróak, így adott még egy löketet a megvételhez.
Most milyen márkákat preferálsz? Stílus terén mire váltottál? :)
Egyik munkatársamnak van 1-2 Gas pólója. Teljes piaci hatása van. Az anyag közelről megnézve nem tűnik minőséginek, enyhe bolyhosodás figyelhető meg rajta, az ujjánál kicsit megnyúlott. Kb. olyannak tűnik, mint egy jobbféle kínai felső.
A Diesel minőségben egy teljesen más kategória: középiskolás osztálytársamnak 10 éve van egy nyomott mintás pólója: jó, az igaz, hogy pulóver alá nem veszi fel, tehát feleslegesen nem koptatja, de azon még mindig nincs kitöredezve a felirata. Szerintem ez idő alatt 3-4 Adidas simán tönkrement volna.
Hát akkor inkább kihagyom a Gas-t, most hogy mondod ennyire sok gagyi termék van köztük.
Képeken nekem is tetszik a Honda szegmens, de akkor nincs miről beszélni. Meg se fogom próbálni, mert nem kevés pénzről van szó.
Nekem is van egy régi Diesel pólóm, sajnos valami ragacs az aljánál vékonyan benne maradt, így itthon használom ezerrel, de ugyanolyan a színe. Több év után a koptatás megvan még benne. Farmerek azok nagyon drágák itt is, így valószínűleg azt nem itt fogok venni. Van aki azt mondja, nem tartós egy Diesel farmernadrág.. Mondjuk nagyon nem is agyaltam rajta, mert csillagászati áron adják őket még egy leárazásnál is, de azért nem lehet rossz szerintem. Régi és világszinten elismert immár prémium márkáról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!