Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Minőségiek a Diesel és Gas ruhák?

Minőségiek a Diesel és Gas ruhák?

Figyelt kérdés

Főként farmerek, pólók és pulcsik érdekelnének, hogy milyen minőségűek az alábbi márkák esetében.

Eddig Levi's cuccaim voltak, amikkel megvagyok elégedve, de most szeretnék mást is kipróbálni.

2012. aug. 8. 22:11
 1/6 anonim válasza:
100%
Úgy őszintén? Csak nézd meg az árukat. Nekem Gas-al van sok tapasztalatom, régen csak olyanokat hordtam, azóta már megváltozott kicsit az öltözködési stílusom. De ha konkrét példát akarsz, van olyan pulóverem a mai napig, amit hordtam kb 1 vagy 2 évig, aztán a kutya sajnos megharapott, így a karján lett 2 lyuk. Azóta csak itthon használom már lassan 5 éve házimunka közben, vagy esetleg ha olyan helyre megyek, ahol biztosan összepiszkolom magam. Nagyon jól bírja, jó az anyag minősége és szerintem még a mai napig jól néz ki, csak nem hordom a fent említett probléma miatt. Volt sok Gas pólóm is, azok is jól bírták, a mai napig hordható állapotban állnak a szekrényemben, csak már nem jön be a stílusuk. Farmert nem tudom, de a pulóverek és pólók mindenképpen jók!
2012. aug. 9. 10:33
 2/6 A kérdező kommentje:

Stílus szerint nekem ez a vonal jön be vagy a lezser sportosabb irányzat.

Áruk alapján ítélve a minőséget tükrözik így látatlanba.

Farmer terén a Diesel szimpatikusabb, de a Gas se tűnik rossznak e téren.

Jó hír, hogy a felsők strapabíróak, így adott még egy löketet a megvételhez.

Most milyen márkákat preferálsz? Stílus terén mire váltottál? :)

2012. aug. 9. 11:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Gas-ból kimondottam a Honda-s cuccai vannak, hát mit ne mondjak szerintem csapnivalóak. Már többször visszavittem őket, mert kifakultak, megnyúltak... Többször cserélték is, de már nem vesződök vele, otthoni pólónak használom őket.
2012. aug. 9. 16:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyik munkatársamnak van 1-2 Gas pólója. Teljes piaci hatása van. Az anyag közelről megnézve nem tűnik minőséginek, enyhe bolyhosodás figyelhető meg rajta, az ujjánál kicsit megnyúlott. Kb. olyannak tűnik, mint egy jobbféle kínai felső.

A Diesel minőségben egy teljesen más kategória: középiskolás osztálytársamnak 10 éve van egy nyomott mintás pólója: jó, az igaz, hogy pulóver alá nem veszi fel, tehát feleslegesen nem koptatja, de azon még mindig nincs kitöredezve a felirata. Szerintem ez idő alatt 3-4 Adidas simán tönkrement volna.

2012. aug. 10. 00:31
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát akkor inkább kihagyom a Gas-t, most hogy mondod ennyire sok gagyi termék van köztük.

Képeken nekem is tetszik a Honda szegmens, de akkor nincs miről beszélni. Meg se fogom próbálni, mert nem kevés pénzről van szó.

Nekem is van egy régi Diesel pólóm, sajnos valami ragacs az aljánál vékonyan benne maradt, így itthon használom ezerrel, de ugyanolyan a színe. Több év után a koptatás megvan még benne. Farmerek azok nagyon drágák itt is, így valószínűleg azt nem itt fogok venni. Van aki azt mondja, nem tartós egy Diesel farmernadrág.. Mondjuk nagyon nem is agyaltam rajta, mert csillagászati áron adják őket még egy leárazásnál is, de azért nem lehet rossz szerintem. Régi és világszinten elismert immár prémium márkáról van szó.

2012. aug. 10. 07:39
 6/6 anonim válasza:
100%
Első vagyok, mostanában inkább a szolídabb Retro, Devergo és Energie cuccokat hordom. Ezeket a Retro és Woodoo üzletekben találod. Áruk ezeknek is van, a minőség kicsit változó. Van pár retro pólóm, amik több év és több száz mosás után is ugyanolyan anyagú és minőségű maradt. Rossz retro pólóval mondjuk még nem találkoztam.
2012. aug. 15. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!