Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Keresek Online Shop-okat,...

Keresek Online Shop-okat, ahol márkás férfi ruhákat lehet vásárolni!? Magyar és külföldi is jöhet!

Figyelt kérdés

25-35éves kor közötti férfi divatos ruhákat szeretnék vásárolni. Levis, Mustang, Diesel, Armani, G-Star, Tommy Hilfiger, Calvin Klein stb stb.

A lényeg, hogy nem hivatalos webshop kell, hanem ahol relatíve olcsóbban tudom megvenni öket, és nagy választék van! Ebay-en is nézelödtem, de kevés új kollekciós árút találtam, bár lehet tapasztalatlan vagyok és rossz helyen néztem.

Ha valaki tud ilyen online shop-okat, vagy akár az ebay-en is ruha webáruház oldalt, az ne tartsa magában! Köszönöm!

2012. márc. 3. 22:39
 1/2 anonim ***** válasza:
2012. márc. 4. 08:36
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi, de azért komolyabb, férfiasabb ruhákra gondoltam, olyan márkákra, amiket felsoroltam. Ez a rapper, laza stílus elég messze áll tőlem, és szerintem már nem is divatosak annyira, mint annó voltak.

De azért köszönöm, legalább ha valaki esetleg kérdezi, tudom, hogy van ilyen is.

De várom a további válaszokat a kérdéssel kapcsolatban!

2012. márc. 4. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!