Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hová vehetem fel ezt a ruhát?

Hová vehetem fel ezt a ruhát?

Figyelt kérdés
Kb két hónapja vettem egy fekete-arany adidas melegitőt, de még nem volt rajtam. Eddig csak nőies ruhákat hordtam nem tudom hová vehetném ezt fel. Csak edzőterembe vagy esetleg moziba sétálni vásárolni is? Van hozzá illő fekete cipőm és arany táskám is. 22L
2010. ápr. 5. 21:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem moziba ne! De mondjuk vásárolgatni, sétálni, kirándulni, barátokhoz nyugodtan felveheted! :)
2010. ápr. 5. 21:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
munkahelyen/sulin kívül sztem szinte akárhová. Mondjuk az arany táskát hanyagolnám ,mert az eléggé nőiesnek hangzik és nem illik a melegítőhöz.
2010. ápr. 5. 23:01
 3/9 A kérdező kommentje:
A táska ilyen kisebb méretű sportos táska tehát nem retikül!
2010. ápr. 6. 10:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
amikro leugrasz a boltba. Vagy biciklizéshez(ha eddig nem tekertél, majd most rászoksz 1 pulcsi miatt :) )
2010. ápr. 7. 14:43
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

Mivel a kérdező lány, ezért a táska lehet nőies. Sőt!

NEkem nike melegítőm van, s én itthonra szoktam használni, mert kényelmesebb, ha a falumban vagyok hétvégén (ott elszaladni boltba), de moziba azért nem. Kirándulni, sétálni lehet.

2010. ápr. 7. 19:15
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

saját falud van?:o

aztaaa

2010. ápr. 7. 19:56
 7/9 anonim ***** válasza:
egy sportos felső hozzá illő táskával és cipővel leginkább kirándulásra vagy sportolásra jó.
2010. ápr. 8. 14:16
 8/9 anonim válasza:
18%

nem tudom pesti vagy-e... westendbe làttam pàr csirkét ilyen cuccba flangàlni. mintha kosztüm lenne vagy valami. szerintem ilyen helyekent nagyon szerncsétlenül àll.

de amugy éljen a gagyidasz. szeressük :)

2010. ápr. 8. 14:47
 9/9 anonim ***** válasza:
58%

Ez a válasz 84%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:15 vagyok

Nem, nincs saját falum, de van egy falu, ahol a szüleim élnek és én is ott töltöttem a gyermekkoromat. Szeretem ezt a falut, az ott élő embereket, otthonomnak tartom. Így ez a falu (kb.3500 emberrel, vagy még többel együtt) a miénk. A falumban, a falunkban...

2010. ápr. 8. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!