Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhát kell szalagavatór...

Milyen ruhát kell szalagavatóra felvenni?

Figyelt kérdés
magassarkú+csőgatya belefér, vagy csak a koktélruha? nem fogok megfagyni ha egy kisestélyibe megyek? köszi a válaszokat:)
2011. nov. 25. 20:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Kisestélyi szerintem a minimum. Nem fogsz megfagyni, vegyél alá vastag, téli harisnyát, azt úgyis felhúzod a derekad fölé, és melegít. Rá pulóver, kabát. Nem fogsz fázni.
2011. nov. 25. 21:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Kisestélyire ne vegyünk már pulóvert, meg kötött harisnyát. Annál már egy csinos farmer elegáns felsővel is jobban mutat. Amúgy hidd el, a társaság fele farmerban fog elmenni. Nálunk nem egy akkora esemény a szalagavató, hogy megkívánjon egy estélyit. A végzős évfolyam is kosztümben van. Az sem akkora durranás. Ha koktélruhában lennének az emberek, akkor már túlöltöznének minket.
2011. nov. 26. 17:00
 3/7 anonim ***** válasza:
61%

Már mért e vehetne rá pulóvert amíg odaér??! Ott leveszi, beadja a ruhatárba, bolerót vesz rá. Vagy te a színházba meg az operába is úgy méz -20 fokban, hogy nejlonharisnya, (kis)estélyi és boleró, kabát, rendes harisnya meg pulcsi nélkül?!

A harisnyával meg semmi gond, azt is át tudja venni a mosdóban, ha kedve tartja. De ha nem, az sem gáz. Ilyenkor télen igenis sokan vesznek vastagabb harisnyát az estélyi alá, mert az egészségük a fontosabb. Ráadásul abszolút nem is néz ki hülyén.

2011. nov. 26. 18:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Nejlon harisnyát szoktam a ruha alá venni, felé pedig vagy szövetkabátot, vagy bundát veszek, attól függ, melyik kabátom illik jobban színben az adott ruhához. A bolerót nem szeretem, így csak a ruha szokott rajtam lenni a kabát alatt, majd akkor is, ha leveszem a kabátomat. Addig míg beérsz az autótól az épületbe nem lesz semmi bajod. Ha gyalogolni kell, az már más, akkor viszont én még vastag harisnyában is fáznék, akkor inkább nadrágot vennék fel.
2011. nov. 26. 19:26
 5/7 anonim ***** válasza:

a szalagavató nem egy akkora alkalom, hogy nagyon ki kelljen öltözni

magassarkú, farmer, blúz vagy valami alkalmibb felső

2011. nov. 27. 17:00
 6/7 A kérdező kommentje:
szerencsére elég kiöltözve mentem, mint mindenki, szal nem volt gáz. mindenki koktélruhába, meg 10 centis sarokban tolta:P
2011. nov. 29. 19:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor én, mint ünnepelt, lenyomlak a 13 cm-s sarokkal. ;) De örülök, hogy sikerült jól felöltözni. :D
2011. nov. 29. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!