Milyen ruhát kell szalagavatóra felvenni?
Figyelt kérdés
magassarkú+csőgatya belefér, vagy csak a koktélruha? nem fogok megfagyni ha egy kisestélyibe megyek? köszi a válaszokat:)2011. nov. 25. 20:59
1/7 anonim válasza:
Kisestélyi szerintem a minimum. Nem fogsz megfagyni, vegyél alá vastag, téli harisnyát, azt úgyis felhúzod a derekad fölé, és melegít. Rá pulóver, kabát. Nem fogsz fázni.
2/7 anonim válasza:
Kisestélyire ne vegyünk már pulóvert, meg kötött harisnyát. Annál már egy csinos farmer elegáns felsővel is jobban mutat. Amúgy hidd el, a társaság fele farmerban fog elmenni. Nálunk nem egy akkora esemény a szalagavató, hogy megkívánjon egy estélyit. A végzős évfolyam is kosztümben van. Az sem akkora durranás. Ha koktélruhában lennének az emberek, akkor már túlöltöznének minket.
3/7 anonim válasza:
Már mért e vehetne rá pulóvert amíg odaér??! Ott leveszi, beadja a ruhatárba, bolerót vesz rá. Vagy te a színházba meg az operába is úgy méz -20 fokban, hogy nejlonharisnya, (kis)estélyi és boleró, kabát, rendes harisnya meg pulcsi nélkül?!
A harisnyával meg semmi gond, azt is át tudja venni a mosdóban, ha kedve tartja. De ha nem, az sem gáz. Ilyenkor télen igenis sokan vesznek vastagabb harisnyát az estélyi alá, mert az egészségük a fontosabb. Ráadásul abszolút nem is néz ki hülyén.
4/7 anonim válasza:
Nejlon harisnyát szoktam a ruha alá venni, felé pedig vagy szövetkabátot, vagy bundát veszek, attól függ, melyik kabátom illik jobban színben az adott ruhához. A bolerót nem szeretem, így csak a ruha szokott rajtam lenni a kabát alatt, majd akkor is, ha leveszem a kabátomat. Addig míg beérsz az autótól az épületbe nem lesz semmi bajod. Ha gyalogolni kell, az már más, akkor viszont én még vastag harisnyában is fáznék, akkor inkább nadrágot vennék fel.
5/7 anonim válasza:
a szalagavató nem egy akkora alkalom, hogy nagyon ki kelljen öltözni
magassarkú, farmer, blúz vagy valami alkalmibb felső
6/7 A kérdező kommentje:
szerencsére elég kiöltözve mentem, mint mindenki, szal nem volt gáz. mindenki koktélruhába, meg 10 centis sarokban tolta:P
2011. nov. 29. 19:53
7/7 anonim válasza:
Akkor én, mint ünnepelt, lenyomlak a 13 cm-s sarokkal. ;) De örülök, hogy sikerült jól felöltözni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!