Gyakran vásároltok ruhát magatoknak? Szeretitek ha más vesz (ajándékba) vagy inkább adjon pénzt és ti veszitek meg magatoknak?
Hány darab ruhád van? Milyen gyakran cserélgeted a ruháidat? Mennyire követek az aktuális trendeket? Inkább kreatívan,vagy a divat szerint öltözködsz? Milyen stílusban öltözködsz, vagy milyen kategóriába sorolnád be az öltözködés stílusodat? Hány pár cipőd van? Szeretsz öltözködni? Mi a kedvenc színed? Mennyire szereted a kiegészítőket? Szoktál e tanácsot kérni öltözködés terén?
Hol szoktál vásárolni? Piac? Kínai bolt? Pláza? Butik? Turkáló? (úgy mint Háda Kft vagy Humana) Melyiket részesíted előnyben és miért? Kor és nemet is kérek:)
MAGAMRÓL: Nincs sok ruhám de azért szeretek öltözködni viszont egy szekrényem van és abban minden elfér:)
1db Szőrmés hosszú karcsított fazonú télikabát
1db piros feketekockás szőrmés anyagkabát (rövid fazonú)
4db farmer:) 1 sötétkék, 1hippies, 1csillogós, 1világosabb kék és egy farmerdzseki:)
bőrdzseki és bőrnaci (harley davidson)
5db poló (amik közül van top is) 2db fekete és 3db rózsaszín amik közül az egyik hello kittys:)
cicandrág hozzá egy szép fehér blúz/ing ruha és egy fekete lakkos öv:) (nagyon csinos)
2db nyári ruha:) 2db szandál egy fekete és egy fehér(papucs szerű nyári szandálok)
5db pulcsi:) rózsaszín, piros, lila,és 2db fekete:)
rövid farmernadrág:)
3db sportcipó ebből 2db nike és egy baby phat:)
Fekete sál, sapka, kesztyű
Barna szőrmés csizma
5db táska:nagy rózsaszín, kis rózsaszín, sötétkék, sokszínű, és egy szőrmés téli táska:)
2db fehér ing
2db köntös rózsaszín, és egy kék-zöld színű
2db melegítő (itthonra) rózsaszín és egy adidas sötétkék
adidas sötétkék papucs és egy fürdős papucs rózsaszín
3db pizsama:) (mindhárom kutyás, vagyis kutyamintás) vastag téli piros, kék és egy nyárias rózsaszín
Ennyi az össz ruhatáram:) Várom a válaszokat/válaszaitokat!:) 21/L
Nem szeretem ha más vesz nekem ruhát, inkább adja ide a rászánt pénzt és én megveszem magamnak, és azt tuti fogom hordani meg tetszeni is fog mert annak mi értelme, hogy a szekrénybe áll és 2x nem volt rajtam.
Ruháim :
- 5 db farmernadrág (fekete; kék)
- 2 db fehér nadrág, ilyen szaténes anyagból
- 3 db cicanadrág (szürke; fekete; és egy fekete,fehér mintával)
- 3-4 db vastag pulcsi
- 5-6 db cipzáros pulcsi
- sok rövidujjú
- 2 db fehér ing
- 1 db ünneplős topánka
- 2 db csizma (egyik se nagyon bélelt)
- 2 db cipő
- 3 db melegítő
- meg pizsama, hálóing
16/l
Nekem nem baj, ha más vesz ruhát, csak legyen jó. Inkább megmondom, hogy adjanak ruha helyett utalványt vagy kkönyvet. Szerintem nemek kevés ruhám van, de kiegészítőkkel feldobva egészen különbözők lesznek.:
6 db póló(színes, kék, világoskék, fekete, lila, narancs)
3 blúz (kockásak, (piros-fehér, kék-fekete, fehér-piros-narancs)
2 pulcsi (1 fekete, 1 sötétkék)
1 garbó (lila)
2 farmernadrág (egik koptatott, másik egyenesszárú, egyszínű sötétkék)
1 kordnadrág (barna)
2 szoknya (világoszöld és fekete-fehér csíkos)
cipő: van 1 tavaszra(fehér), 1 télre(csizma), 2 sportcipő(fehér-kék), 2 papucs(1 kék, egy narancssárga), és 1 díszcipő
2 db melegítőnadrág (kék és fekete)
1 télikabát(hosszú, hogy fel ne fázzak, csak mert érzékeny vagyok, amúgy karcsúsított)
1 esőkabát, ami összehajtható, de nem egyszerhazsnálatos
2 táska(1 dísz, 1 normál)
Ennyi. Ezeket szoktam kombinálni, ami egyszínű azt általában nyaklánccal, ami színesebb, azt egy egyszínű karkötővel, és fülbevalóból minden nap ugyanazt hordom, de az nem lógós, hanem pont)
Válaszok:inkább magamnak veszek, de azt hordom is. Ennyi ruhám van(amennyit elírtam. A trendeket max 1-1 darabbal, d efőleg kiegészítőkkel követem. A stílusom nem tudom behatározni :). Szoktam tanácsot kérni általában barátnőktől. Szeretem a kiegészítőket. A kedvenc színem a narancssárga és a lila.
Remélem segítettem.:)
17/L
utolsó vagyok. EZ lemaradt: harisnyából vane gy vastag, d eazt úgy hordom, hogy ne látszon, de legalább nem fagyok meg. Amúgy mindenféle hosszúságú neylon bőrszínű, de azokat folyamatposan cserélni kell, mert kilyukadnak :(
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!