Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy hogy szerettek valakit, és olyannyira szeretitek, hogy bármi áron meg akarjátok szerezni magatoknak?
És őrültem szeretek valakit és olyan rossz mert a testvérem haverja és mindig jár nálunk és szoktunk együtt bulizni,főzni,és táncolni is szoktunk,nekem mondja el a gondjait, és minig jókat beszélgetünk, de van csaja aki szintén szokott jönni és nem tudok a pasival normálisan beszélgetni,mert le se száll a csaj a pasirol...Abban reménykedem hogy majd egyszer megunják egymást és szakítanak,így a csaj se fog már járni nálunk és a pasi is szabad lesz...de nekem minden áron kell a pasi...
Mit gondoltok???
14/L
Ilyenek a kamaszok.Nem hinném, hogy ez igaz szerelem lenne, persze benne lehet a pakliban, de egy 14 éves GYEREK még nem igazán értheti ezt.
"Abban reménykedem hogy majd egyszer megunják egymást és szakítanak"
Nagyon gyerek vagy még, inkáb a tanulással foglalkozz.
Szerintem pedig egy 14 éves lány már igen is lehet szerelmes. A korához mérten, kicsit más tartalommal, mint egy érettebb ember, de ez is szerelem.
Válaszként annyit, hogy sajnos ez most reménytelennek tűnik. Nem jó arra várni, hogy egyszer te is sorra kerülhetsz. Persze jó ábrándozni, de inkább próbálj más fiút keresni.
Az a baj, hogy a mai tinik hírből se ismerik a reménytelen szerelem fogalmát.
Ez márpedig annak látszik.
Az is lehetséges, ha egyszer szakítanak, akkor se téged akar ez a fiú, lehet, hogy tényleg csak barátként gondol rád, aki a haver kishúga... kicsit olyan, mintha neki is a húga lennél.
Fáj, és éget, de bele kell nyugodni.
Keress olyat, akihez hozzá lehet bújni, lehet vele beszélgetni, mert így csak elszalasztod a lehetőségét, ha "sorbanállsz" egy olyan szekérnél, amelyik nem vesz fel.
Voltam az általad leírt helyzetben, 14 évesen :)
Alig egy évet vártam a srácra, amíg tényleg szakított a barátnőjével.
Aztán beszéltünk nyár elején: megtudta, mi a helyzet, és tök kedves volt meg aranyos, mondta hogy ezt át kell gondolnia, és majd keres.
Három hónapig vártam. Aztán megláttam az új barátnőjével.
Ennyit a mindenáron pasiról.
Később meg már persze keresett, amikor találtam szebbet, jobbat...
Próbálj beletörődni, hogy nem sok esélyed van rá.
Amúgy az előzőkhöz hozzászólva... 14évesen már kanyarít egy kicsit is a felnőtt élethez :)
14 évesen lett barátom, akivel már hat éve együtt, és a menyasszonya vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!