Férfi vagyok de azért leírom. Olyan 100-120 ezret egy hónapban. Zara és Tommy Hilfiger a kedvencem. Zara azért jó mert közel is van és szépek is a ruháik. Hilfigert meg netről is szoktam rendelni. Hihetetlen tudom de van akinek van pénze szóval aki azt mondja, hogy ezek kamuk az csak irigy. Azt persze meg kell jegyezni, hogy akinek van esze az ruhára csak a felesleges pénzét költi.
2016. ápr. 2. 16:06
12/20 anonim válasza:
Nem feltétlen irigység mert én ugyan nem tehetném meg, hogy ennyit költsek de ha kőgazdag lennék se költenék havonta több százat ruhákra, szerinte maradjunk annyiban, hogy "akinek van esze" az még ha megteheti is inkább félrerakja más haszosabb dolgokra ezt a rengeteg pénzt
2016. ápr. 2. 20:46
13/20 anonim válasza:
Ja, mert marhára hihető, hogy kb. 10-ből 5 válaszolónak annyira jól megy, hogy elkölthet havonta egy vagy több átlagfizetést is. Főleg miközben helyesen írni sem tudnak.
Nem értem én sem, hogy mi értelme ismeretlen embernek ilyesmiket kamuzni... unalmas az életetek? De ennyire?
2016. ápr. 2. 21:18
14/20 anonim válasza:
Én nem kamuztam. Es meg csak nem is markasakat veszek h&m zara bershka cuccok. Minden héten vasarolok a uj kollekciokbol. Havi 500 -600 a jövedelmem abbol nem egy hatalmas összeg elkólteni ennyit. És. Negyede mindig visszajön mert amit meguntam eladom a jófogáson
2016. ápr. 3. 00:09
15/20 anonim válasza:
Srác vagyok és havi 1 milliót, mert annyira felszínes vagyok, hogy csak így érzem jól, valakinek magam. Ha már a belsőm 0, a ruháim miatt legyek már jó! A Hilfiger logó meg tök jó ha bevillan, bejön a csajoknak!
2016. ápr. 3. 01:35
16/20 anonim válasza:
12-es, attól, hogy ennyit költök ruhára, van bőven mit félretenni! ;) Mindenem megvan igazából, nekem olyan megvenni egy designer ruhát, mint neked pl bemenni egy felsőért a H&M-be. Szeretem, mikor valaki olyan dologról ír véleményt, amit még sosem tapasztalt! :) Nekem nem okoz gondot megvenni bármit, ami megtetszik. Ilyen szerencsés vagyok, bár a szerencse mellett bőven tettem, és teszek is ezért!
De ez mind lényegtelen, nem kérek további kíváncsiskodó üzeneteket, a kérdésre válaszoltam. Ami ha nem tetszik, akkor nem kell olvasni. Túl kell lépni rajta! :)
2016. ápr. 3. 01:39
17/20 anonim válasza:
Az senkit nem zavar h amelyik lány azt irta h 100ezret azt az apja pénzeli?vagy esetleg az anyja ezek az egyedek a szülők halála után sehol se lesznek
2016. ápr. 3. 03:01
18/20 anonim válasza:
17-es, 2 diplomát szereztem, egyetem alatt végig dolgoztam, már 6 éve a saját lábamon állok! :) És nagyon szeretek én segíteni otthonra! Szerencsére meg is tehetem! Lehet ez fáj neked (a privát üzeneteidből kiindulva), de erről én nem tehetek! Fogadd el! Vagy tegyél érte, hogy neked jobb legyen. A rosszindulat visszaüt! Szép napot!
2016. ápr. 3. 14:55
19/20 A kérdező kommentje:
Nem akartam, hogy ilyen vita alakuljon ki a kérdésekből. Elhiszem, hogy valaki megteheti hogy több 100 ezret költ ruhára, nem tettem kor kikötést, nyílván egy karrierista, érettebb és tapasztaltabb ember szabadabb költekezés tekintetében, mint egy 20 év körüli. :)
2016. ápr. 3. 21:21
20/20 anonim válasza:
A kedvencem amikor 16-17 éves ribiket a szüleik pénzzel több százerrrel és azt hiszik, hogy érnek valamit, pedig max egy dugásra valóak. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!