Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok, mennyi pénzt költötök...

Csajok, mennyi pénzt költötök magatokra egy hónapban?

Figyelt kérdés

Ebbe beletartoznak a ruhák, kiegészítők, kozmetikumok, smink, fodrász, műkörmös.

A buszbérletet és a hétvégi bulik belépőjegyét ne számoljátok légyszi, most csak a ruhákra és a szépségápolásra lennék kíváncsi.

Légyszi, kort is, és hogy dolgozol e.

Köszönöm :)

2014. jún. 28. 20:26
 1/9 A kérdező kommentje:
Szétírhatjátok, hogy miket vesztek, ne csak annyi legyen a válasz, hogy "kb 15 000Ft-t".
2014. jún. 28. 20:27
 2/9 anonim ***** válasza:

Nálam nagyon változó, de próbálom úgy, hogy nem egyszerre mindent egy hónapba:) Ruhákat minden hónapban veszek, de általában csak 1-2 darabot, MAX. 5 ezer megy el rá, mert valahogy én a tallyba, new yorkerbe és reservedbe nagyon jó darabokat kifogok akciósan. Kiegészítőket akkor veszek ha épp találok valamit jó áron, vagy megtetszik valami és van rá pénzem, de amúgy nem gyakran, az utóbbi fél évbe pl. csak egy karórát vettem meg, most, hogy itt van a nyár egy nyakláncot. Smink, alapozót akkor veszek amikor elfogy, de vékonyan kenem fel szóval szerintem több, mint félévente veszem viszont azzal nem spórolok, mert eddig ha olcsóbb alapozót vettem, vagy nem lehetett szépen elkenni vagy kiütéses lettem tőle szóval a kukába landolt. Azóta 2 ezerért veszem, szempillaspirált félévente 800ft-ért az tökéletesen jó volt eddig. Fodrászhoz nem járok, növesztem a hajam szép most ez így ahogy van. Műkörmöshöz se, erős körmöm van, megnövesztem és ha kifestem nagyon szép és sokszor el se akarják hinni, hogy a sajátom.

Szóval én olyan 5-10 ezer ft között költök havonta.

16L

2014. jún. 28. 20:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Ja, és nem dolgozok. Júliustól viszont megyek nyári munkára:)
2014. jún. 28. 20:52
 4/9 anonim ***** válasza:

Ruhák: kb 2-4000Ft (tavaly méretváltás miatt mindenből újat kellett vennem, ezért akkor több volt, most meg van mindenem, semmit nem kell vennem... ezt próbáltam valahogy átlagolni)

Cipő: kb 1500Ft (nem ennyiért veszek cipőt, hanem kb 2-3 párat évente)

Kiegészítők: 400Ft (néha egy csomag csat, hajgumi, évi egy napszemüveg)

Smink: 100Ft (évi egy spirál)

Sampon, dezodor, tusfürdő, fogkefe, fogkrém: 1500Ft

Fodrász: 700Ft (kb háromhavonta megyek)

Hajfesték: 900Ft

Női termékek: 600Ft

Arckrém: 100Ft

Gyógyszer (nem volt ugyan a kérdésben, de allergiára, női bajokra gyakran kell vennem valamit): 500Ft

összesen kb 8-10 000Ft, GYES-en vagyok.

2014. jún. 28. 21:00
 5/9 anonim ***** válasza:

Ruhák:Havi 30-40 ezer kb. (ebbe benne van a cipő is)

Kiegészítők:csak fülbevalót hordok erre havi 10 ezer elmegy,imádom őket,de csak az ezüstöt birom.

Kozmetikum-smink:attól függ mi fogy el.

Alapozót,púdert,szemceruzát,és spirált használok.Erre havi 4-5 ezret költök.

Fodrász 3 havonta megyek,akkor fest,és vág az 5 ezer.

Műkörmöm nincs,nem szeretem,csak magam festem.

Szóval kb. havi 60 ezret költök el szépségápolásra.

26 éves vagyok.Jelenleg GYED-en(előtte dolgoztam),tehát van fizetésem,havi 123 ezret kapok.

2014. jún. 28. 22:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Megmondom őszintén, én inkább "nagy tételben" szoktam vásárolni, nem havonta vásárolgatok, mert nálam abból impulzusvásárlás lesz...

Ruhák: 0 és 10000 közötti összeg, átlagosan havi 1-2 darabot veszek. Sok mindentől függ, mert nem mindegy, hogy koktélruhára vagy sima pólóra van szükségem...

Kiegészítők: H&m-es hullámcsat 500 Ft/év (soha nem megy tönkre, van szőke hajba illő is, csak 1 év alatt elhagyom a nagyját) Ezenkívül néha veszek 1-1 hajpántot, hajgumit, kb max 2-4 ezer/év

Sálakat szoktam még hordani, de abból jelenleg annyi van, hogy egy ideig tuti nem veszek többet.

Kozmetikum: arclemosó kb 2000 Ft/év, micellás lemosó kb 2700/év, aha hámlasztó 2100/7-8 hónap, bha hámlasztó 4400/év, szérumok változóak, de kb 3-7 ezer/év, hidratálókrém kb 2000/év, fényvédő 2-10000/év

testre: tusfürdő 300 Ft/hónap, testápoló kb 2000/év, testre való fényvédő kb 5-6000/év

haj: sampon 3000/év, pakolás 1500-2000/év, olajok (kókusz, olíva-nem szoktam számolgatni, mert sütésre is ezeket használom) henna 700 Ft/év, cassia 1000 Ft/hónap

smink: korrektor 1500/év (bőrhibákra), másik korrektor szem alá (2000/év), szempillaspirál 1200/év, púder kb 2000/év, de szerintem még tovább kitart majd, mert óriási 30g-os a kiszerelése, pirosító/rúzs/szájfény: imádok ilyesmit vásárolni, de nagyon lassan fogynak, de mondjuk legyen pirosító 1600-3200/év (1-2 sleek arcpír), rúzs mondjuk 2-5 ezer/év, szájfény 2-3 ezer/év, ecsetek kb 5-10000/év

Bár a sminknél egyre inkább úgy érzem, hogy mindenem megvan, csak az éppen elfogyott termékeket pótolom már mostanában...

Fodrászhoz/körmöshöz nem járok, sajnos sok a negatív tapasztalatom, pedig sosem kértem extra dolgokat (-3 cm hajvágás egyhossz hajból, egyszerű francia manikűr)

Körmökre évente 1-2 üveg átlátszó lakkot veszek, a hajamat meg megoldom magamnak egy fodrászolló segítségével.

Amit nem számoltam bele a költségekbe, az a szállítási költség, de ez 500-1000 Ft körül van, és szuper kényelmesen vásárolhatok:-)

2014. jún. 29. 02:14
 7/9 anonim ***** válasza:

Fodrász kéthavonta, havi bontásban kb. 2000.

Smink, keves fajta van, de nagyon jó minőségűek, sokáig eleg, havi átlagosan 5000

körömlakk, opi, nagyon sokáig eleg, havi atlag 1000 Ft.

testápolás, arctisztito, tusfurdo, szappan, stb. Havi atlag 8000

parfümöket ajandekba kapom.

tesóm kozmetikus, azt megoldjuk egymas között :)

gyantázni magamat gyantazom, havi kb 500 ft

pedikűr havi atlag 1000 Ft.

Ruházkodás, kiegészítők havi kb. 60-70e

most osszeszamoltam es le is döbbentem. Jövő hónaptól nem veszek ruhát. :)

Dolgozom, 30N

2014. júl. 3. 23:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Sokat,csak a smink és a parfüm 100-200 ezer,a ruháim is designer darabok,azokra mégtöbbet 17/L
2021. nov. 2. 23:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Ugye a hetente fodrasz es a 3 hetente mani-pedi nincs benne
2021. nov. 2. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!