Szerintetek egy lánynak/nőnek olyan tipikus feszülős cicagatya áll jól, vagy a szoknya?
Alkattól függ.
Ez a harisnyás marhaság meg onnan jön, hogy létezik lábfej nélküli harisnya, amit szintén leggings néven árulnak. Azzal egyetértek hogy a leggings nem teljes értékű nadrág, de nem is harisnya. A leggings az leggings.
Más dolog sporthoz, testmozgáshoz használni cicanadrágot, mint hétköznapokra az utcára, iskolába stb.
Ugyanis hétköznapi viseletben lábfejnélküli harisnyaként kell viselni! Ez egy alap szabály, ahogy az is hogy nem hordjuk olyan felsővel ami nem takarja TELJESEN a feneket.
a különbség és a külömbség közt is elég nagy a külöNbség ;)
Erre valóban nem lehet konkrétat válaszolni, mert pl túlsúlyos lányoknak nem való a cicanadrág, túlságosan kiemelik a testhibáikat és nem esztétikus, de vannak olyan molett hölgyek akik nagyon jól néznek ki szoknyában (nem mindegy milyenben) de nadrágban, főleg cicanadrágban sajnos nem csinosak.
Vékony lányok közül sem áll jól mindenkinek a szoknya.
"Ugyanis hétköznapi viseletben lábfejnélküli harisnyaként kell viselni!"
Nem! Harisnyához ki venne fel feneket éppcsak takaró felsőt? Ahhoz szoknya kell vagy ruha, leggingshez meg elég egy hosszú felső.
"Ez egy alap szabály, ahogy az is hogy nem hordjuk olyan felsővel ami nem takarja TELJESEN a feneket."
Ez a szabály a teljesen átlátszatlan legginsek/jeggingsek/lovaglónadrágok miatt nem egyértelmű.
Képzeld, tudom mire gondolsz, veled ellentétben felfogom hogy más mit mond.És én egy szóval sem mondtam, hogy a cicanadrág nem ugyanaz mint a leggings, de a lényegen nem változtat, hogy utcára hosszú felsővel hordjuk.Bármelyik divatújságot lapozod, vagy bármelyik honlapra felmész, ott egyöntetű lesz a vélemény ezzel kapcsolatban.
De felőlem hordd anélkül mint a többi ostoba ember és akik tudják hogy ez így nem helyes, jót röhögnek rajtad:D
Olvastam róla: "Cicanadrág viselés szabályai 2. : Mindig takarjuk a feneket
Olyan tunikával vagy ruhával hordjuk, ami fenék alá ér. Még vékony lányok is gyakran abba a hibába esnek, hogy nadrágként hordják a cicanadrágot. Ez a viselet nem csak azért kerülendő, mert a cicanadrág minden domborulatot és hurkácskát megmutat, hanem mert ízléstelen és közönséges is. Ne felejtsük el: A cicanadrág valójában nem nadrág!!" Én mindíg utána nézek,utána hiszek az itt álítoknak! Azért köszi a választ.De attól még nem kell egyéb megjegyzés azért mert valamit enm tudok nem kell egyből megjegyzést tenni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!