Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Körte alkatra milyen szoknya...

Körte alkatra milyen szoknya jó választás?

Figyelt kérdés
Körte alakom van, széles csípővel, nagy fenékkel. Túlsúlyos is vagyok sajnos / 160cm/75kg/. Vannak szoknyáim, de mind nagyon feszülnek, ugyanis a fenekem "felveszi". Ha eggyel nagyobb méretet veszek, a derekamon már lóg, látszik, hogy nagy. Az A-vonalú szoknyák még jobban nagyítanak, borzasztóan nagy feneket csinálnak, az amúgy is rettentő nagyból. Mit javasoltok?
2016. márc. 27. 18:45
 1/6 A kérdező kommentje:

Amit elfelejtettem, hogy a tapadáson kívül nagyon csúszik fel a szoknya járáskor, és mivel gyerekekkel dolgozom, ez nem túl előnyös, és kényelmetlen is.

[link]

hasonló alakom van, kisebb mellekkel

2016. márc. 27. 18:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Magas derekú passzos szoknya, lazább felsővel betűrve szerintem jól állna.

(A vonalút valóban felejtsd el, az az alsó testet erősìti.)

2016. márc. 27. 19:13
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

Itt ceruza vagy A-vonalú szoknyát ajánlanak.

[link]

2016. márc. 27. 19:20
 4/6 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Szerintem a ceruzaszoknya a legcsinosabb. Kiemeli a csinos feneket meg a karcsú derekat.
2016. márc. 27. 19:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is körte vagyok de nincs rajtam ennyi felesleg sőt nincs is. Nekem is nehéz szoknyát találnom, mert tényleg eléggé nagyítják a fenekemet a szoknyák. Egyedül azért veszek fel szoknyát, mert a lábaim szépek és nem husisak de szerintem egy bizonyos felesleg felett akármilyen a szoknya nem kellene erőltetni. Ha mégsem akarsz nadrágban mászkálni akkor válassz ruhát.
2016. márc. 28. 14:31
 6/6 anonim ***** válasza:

mindig az A vonallal jönnek, de ez nem igaz...

jó a zárójel fazonú is.

pl.ez a fazon (a rojtok nélkül)

[link]

vagy ez, csak más színben

[link]

és ez:

[link]

nekem is körte alkatom van, ráadásul hosszabb arányába a felsőtestem, a lábaim meg rövidkék, jól össze is nyom egy hosszabb a vonalú szoknya, ezért javaslom a fenti fazonokat.

én 160/61 vagyok

2016. márc. 28. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!