Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfiak! Ing alá van, aki...

Férfiak! Ing alá van, aki hord még atlétát? Tényleg öltözködési tabu az atléta ing alá?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon bevállt az atléta, de már többen jelezték, hogy jobb lenne a póló az ing alá. Kipróbáltam, de kevésbé kényelmes, mint az atléta és a kigombolt ingnyaknál látszik is a póló, még akkor is, ha "V" nyakú.
2016. márc. 31. 07:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Az hogy ki mit mond , le kell sz..ni. Én is atléta trikót hordok. Nekem így jó a többi nem érdekel.
2016. márc. 31. 08:03
 2/11 anonim ***** válasza:
92%

A ing alá vett pólónak egyik fő funkciója, hogy a hónalj izzadását felveszi, így az nem látszik meg az ingen.

Az atlétánál ez nincs.

2016. márc. 31. 09:17
 3/11 anonim ***** válasza:
Mindegy. Pólóból olyat kell venni ami nem látszik ki, direkt erre a célra készült, nem olyat amit magában hordanál.
2016. márc. 31. 10:34
 4/11 anonim ***** válasza:

A párom mindig azt hord. Nem látszik, hogy mi van alatta, a hagyományos póló nem jó szerintem, az ing ujjánál is látszik, hogy alatta van, nemcsak akkor, ha kigombolod, plussz sokkal melegebb úgy.

De honnan vetted, hogy tabu?

2016. márc. 31. 11:00
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
A póló igénytelen ing alá. Tipikus rendszergazdák hordják kockás inggel.:D a trikó nem igénytelen, mivel a férfi underwear része. Boxer + trikó, erre öltözködsz. Én is mindig veszek asszonyverőt ing alá, kivéve ha nyár van.
2016. márc. 31. 12:04
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszi a véleményeket, mentek a mancsok.

Kolléganők beszélgettek a legnagyobb öltözködési baklövésekről, amit férfi elkövethet. Az atléta ing alatt történő viselete dobogós volt náluk. - Pedig én is mindig azt hordok ing alatt, kevésbé meleg, mint a polo és szerencsére nincs is szükség arra, hogy hónaljnál pólóval itassam fel az izadtságot.

Az atléta ing alatt a lányok szemszögéből majdnem akkora hiba, mint rövidnadrághoz szandál fehér térdzoknival...Na erre nem tudtam mit lépni, elkötelezett atlétaviselőként.

2016. márc. 31. 15:04
 7/11 anonim ***** válasza:

Jaaaa, értem! :-D

Ha magamból indulok ki, akkor szerintem a sörhasú, izzadt emberekre gondolták, a falusi lakodalomban, akik éjfél után már köldökig kigombolt ingben járnak, ami alól kivillog a trikó! Vagy nem tudom!:-D

2016. márc. 31. 16:03
 8/11 anonim ***** válasza:
90%

Jobb ingeken amúgy sem tűnik át az atléta. Nem mindegy nekik?

Egyébként én csak egy esetben szoktam. Van egy longline, áttetsző anyagú fekete ingem, azt hordom kigombolva fekete atlétával.

2016. márc. 31. 18:08
 9/11 anonim ***** válasza:

A mai kifordult vilagba mar a fecske furdo gatya is homaros, helyette a terdalaero boszaru az igazi akkor nyilvan az atleta is!

Persze regebben mindketto termeszetes volt!

Ma mar romlott a tarsadalom..

2016. ápr. 1. 12:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is hordok, és lesz*rom, mit nem kellene a nők szerint hordaniuk a férfiaknak. :-)
2016. ápr. 2. 01:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!