Szerintetek az ilyen klasszikus, fehér atléta a nőkön vagy férfiakon áll jobban (esetleg mondhatom azt, hogy "szexisebben :D)? (képek lent)
A képeket csak mintának tettem ki, ne ezeket vegyétek alapul.
Ti szerettek amúgy ilyet hordani? (Kort és nemet is írjatok légyszives!)
Nőn jó: melltartó nélkül, koszosan, egy sportos harcias moziszereplőn.
férfin jó, ha: ki van gyúrva a pasi, és helyes feje van
Ilyen esetben, mindkttő egyformán jó. Anyukán, meg apuhason a fehér atléta, lógós fecskével, viszont a másik véglet. Bár ilyen esetben nőn jobban áll.
n
Férfiakon nekem olyan pizsamaszerű :D Kivéve ha tényleg jó a felsőteste.
Nőknél szerintem ugyanolyan mint egy sima póló. Én kifejezetten szeretem mert sokféleképpen lehet variálni. Akármihez felveheti, lehet zakóval elegánsan, lehet sportcipővel hogy sportos legyen, legyen egy szoknyához egy szép nyaklánccal stb:D
Csak nőn jó topnak, férfin lúzer fillinges. - utóbbi ha csak nem számora érdektelen szuper macsó.
;) Rajtam jól álna. ;) Komoly. - sajnálom, ez van. 19/F/bi aktív, magas, sportos és férfias !
Szerintem lányokon. Én nagyon szeretek ilyet hordani, színes bőrdzsekikkel, sportosan elegáns blézerekkel szoktam.
Férfiakon inkább sportos hatást kelt, ami tud jól kinézni, de nekem az slimfit inges pasik jobban bejönnek. :P
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!