Mi értelme van a trikónak?
Azért hordják ezt az emberek mert így a a verítéket ami a háton és a melkason képződik gyorsan felszívja és nem lesz izzatt a felette lévőöltözéked.
A másik meg az, hogy ezt be szokták tűrni a nadrágba (édesapám a katonaságnál ennél tovább ment és ő konkrétan az alsógatyájába tűri be), hogy ha hajolgatnod kell és fúj a szél, ne fázzon meg a derekad.
Vagy ha ingben vagy, ne fázz.
Én enyit tudtam, jelenleg ezt én egy sima pólóval helyedtesítem, légkondicionált helységben dolgozom. (póló;pulóver;póló és így nem fagyok meg nap mint nap a 19C fokon)
Ha hideg van: atléta, póló, pulcsi, (pulcsi, mellény)
Tudod, réteges öltözködés.
Vehetsz te fel vastag pulcsit, ha eláll a dereka és majd megfagysz.
Ha megfázik az ember veséje,mindent megadna,hogy visszacsinálhassa az időt,és felvehessen trikót,és betűrhesse. Amúgy a pulóvert azért veszed fel,ha ne fázz,a trikót pedig azért veszed fel,hogy betűrhesd,és ha a derekad kint van,ne legyen belőle bajod!
Én nagyon nem szeretek rétegesen öltözködni(imádom a hideget),viszont nem bírom ki,ha kint van a derekam. Én ezt télen egy derékmelegítővel oldom meg. Nem folyik a hátamról a víz a meleg miatt,viszont nem is fáj a vesém 2 hetente.
nekem tetszik egy szép kombiné, bár egy sincs :P
L
Abszolút értelmes ruhadarab. Megjegyzem, van belőle fekete is.
Télen ha fél napot kinn vagyok a mínusz 20-ban, 3-at 4-et egymásra veszek a legelső réteg pulóver alá. Ha pólóból csinálnám ugyanezt egymásra se menne, de ha mégis le sem tudnám tenni magam mellé a kezemet, annyi minden nyomná a hónam alját.
Nyáron pedig a magyar klíma trikóra van kitalálva, nincs az az isten, meg az a csodaszer, hogy ne csurogjon az ember hónaalja egy pólóban. Nem összefujkálniuk kéne magukat a drága uraknak, hanem esztelen polók helyett trikóban járni. Semmi takargatni meg szégyenkezni való nincs egy fiú vállán. A szőrős lábszárukat bezzeg nem röstellik mutogatni már 15 fokban is, pedig annak aztán édes mindegy, hideg van-e, vagy meleg...
Elsőnek még annyit hozzátennék, hogy túlzás lenne azt állítani, hogy ha nyáron atlétát veszel és rá egy pólót, akkor nem lesz izzadt a pólód, csak a mértéke nem mindegy.
Az atléta nyilván felfog egy rakás izzadságot, de teljesen nem tudja megakadályozni, hogy a pólód is izzadt legyen.
Viszont ha csak pólót veszel, az tuti, hogy százszor izzadtabb lesz, mintha nem vettél volna alá atlétát.
Azért is veszem fel a legnagyobb melegben is a póló alá, mert egyébként vagyok annyira sovány, hogy még a nadrág is leesne rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!