Nőknél miért természetes és férfiaknál miért nem?
Mindenfelé (pl most suli miatt jutott eszembe) látni a csajokon olyan felsőket, ruhadarabokat amikből kilátszik a válluk. Top, vagy egyberuha stb
Ez teljesen természetes (mármint tényleg az, nem azért írom mert gond lenne ezzel :D). Viszont, ha férfi létemre felveszek egy ujjatlan pólót vagy atlétát egy öltönymellénnyel (stílusomba vág) már kapom a kérdést, hogy "nem fázok?" Meg a megjegyzést, hogy még nincs nyár. Egy bárból meg egyenesen kinéznének, ha ujjatlan ingbe állítanék be. Mellettem meg mondjuk egy vállakat, karokat szabadon hagyó egyberuhában ülne egy hölgy :D Vicces.
De nem értem ez miért alakult így.
stílusodba vág az atléta öltönymellény, vagy az ujjatlan ing?
Ez nem tudom hogy milyen stílus, de elég ratyi.
Én se értem :D Hogyhogy atléta öltönymellénnyel??? El se tudom képzelni. Meg férfi ujjatlan ing???
Egyébként szerintem még elég hideg van ahhoz, hogy bárkinek is kint legyen a válla...
Elso!
A ferfiak valoban nem kivancsiak ra, de mi a helyzet a nokkek??
Amugy megszokhattad mar kerdezo, hogy mi ferfiak elnyonasban vagyunk a nokkel szemben, pedig ok vivtak ki az egyenjogusagot!!
Na persze! Ami mar elnyomassa fajult...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!