Nem vakítóan de fehér bőr, természetes vörös haj, átlagos testalkat- Milyen színű fürdőruhát vegyek, vagy mely színeket kerüljem el?
Fehér bőrű vagyok, bár fog a nap, tehát nyáron ha rám néznek nem vakítok a napsütésben. Szeretnék bikinit venni, viszont bizonytalan vagyok pl a feketében, vagy a narancssárgában, hiszen mindig barna bőrű modellekkel reklámozzák, és valljuk be jobban áll nekik...
Aki ért hozzá milyen színt ajánlana? Ősz típus vagyok. Vagy mit kerüljek el...
Hát elsősorban az hogy átlagos testalkat, jó lenne tudni, mit takar... csakmert lehet úgy érzed hogy pl az oszlop alakod átlagos, de ahhoz a típushoz is megvannak azok a ruhák amik jól állnak és csak kiemelik az alakot. [link] Erre gondolok.
Ha tudod hogy ősz típus vagy, akkor nem nehéz már utánajárni mik állnak jól neked, és mik nem.
[link] Ezt találtam ami talán hasznos lenne neked ^^
A fekete szerintem nagyon mutatós lenne. Ami szerintem még tuti jó, az a királykék, a smaragdzöld, melegbarna (világosabb, sötétebb is), mélyebb homokszín, narancsos színekből olyan, amilyen típus / árnyalat a hajad is (pl. természetes vöröshöz terrakottát vagy rezes árnyalatút el tudok képzelni), türkizkék/zöld, arany, sötétkék. A burgundi/bordó szín is elmegy, de az azért nem annyira jó, mint az előbbiek..
Ami szerintem tiltólistás:
-rózsaszín, pink
-piros
-fehér és bármi, ami nagyon világos / pasztell (az a bőröd miatt)
-olyan narancs, ami elüt a hajadtól
-lila legtöbb árnyalata
-nagyon hideg színek (jégkék, menta)
-szürke, ezüst
Van ezeknek jelentősége? Nincs.
Vegyél olyat, ami kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!