Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nőknél miért természetes és...

Nőknél miért természetes és férfiaknál miért nem?

Figyelt kérdés

Mindenfelé (pl most suli miatt jutott eszembe) látni a csajokon olyan felsőket, ruhadarabokat amikből kilátszik a válluk. Top, vagy egyberuha stb

Ez teljesen természetes (mármint tényleg az, nem azért írom mert gond lenne ezzel :D). Viszont, ha férfi létemre felveszek egy ujjatlan pólót vagy atlétát egy öltönymellénnyel (stílusomba vág) már kapom a kérdést, hogy "nem fázok?" Meg a megjegyzést, hogy még nincs nyár. Egy bárból meg egyenesen kinéznének, ha ujjatlan ingbe állítanék be. Mellettem meg mondjuk egy vállakat, karokat szabadon hagyó egyberuhában ülne egy hölgy :D Vicces.

De nem értem ez miért alakult így.

2016. márc. 24. 06:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
36%

,, Egy bárból meg egyenesen kinéznének, ha ujjatlan ingbe állítanék be"

Hát nem azért de egy ilyen hülyét mint amiket te linkelgettél én még a városból is kinézném.

Ez nem férfi stílus, inkább pozőr style...

2016. márc. 25. 13:44
 12/18 A kérdező kommentje:
11. válaszoló! Miért, szerinted miképpen kell öltözködni?
2016. márc. 25. 16:33
 13/18 anonim ***** válasza:
66%

Nem értem miért kell cseszegetni másokat az öltözködése miatt. Ha atlétában és öltönymellényben érzi jól magát,miért ne vehetné fel? Ahogy le is írta, a nők sokkal többet mutatnak magukból mégsem szólja le őket senki.

Lassan a "nem fázol-e" kérdések viszont el fognak maradozni,ugyanis hamarosan itt a jóidő.

2016. márc. 25. 19:15
 14/18 anonim ***** válasza:
9# a második linken lévő elég szakadtas benyomást kelt. Az első stílusos, mondjuk egy rockbandában, ld Endi, viszont dresscode-os helyen kizárt.
2016. ápr. 18. 23:32
 15/18 anonim ***** válasza:
70%
Richie Hawtin, Dubfire mindig ilyen vállvillantós pólóban lépnek fel, ők nem tartják ízléstelennek, csak itt pár hülye.
2016. ápr. 26. 16:54
 16/18 anonim ***** válasza:
61%

Ez hasonló kérdés, mint hogy egy férfi ha térd fölé érő rövid gatyát húz, már egyből búzás, meg kinézik. Bezzeg a nőknek lehet szabadon a combjuk, az teljesen természetes, nem zavar senkit.

Egy combközépig érő short, ha valakinek nem extrém szőrös a lába és nem is hájas, vagy bármi más extrémitása nincs, formás, izmos lába van, mért nem lehet elfogadott a 40 fokos kánikulában? Én meg ezt nem értem...

2016. máj. 7. 08:13
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

Manapság az a divat hogy egy "pasi" szűk ruhákba csomagolja magát meg 20 cmes ecsethaja van. Az ilyenek és az olyan lányok akiknek ez jön be,persze hogy megszólnak mert nekik nem a te stílusod a megszokott és akkor már rögtön fikázniuk kell.

Nekem speciel sokkal férfiasabb és vonzóbb amit linkeltél mint a mai díszpávák öltözködése.

2016. máj. 7. 08:20
 18/18 anonim válasza:
26%

Fiatal lányként írom a választ.

Szerintem nagyon igényesen lehet hordani férfiaknál és nőknél is az atlétát/trikót, megfelelő kiegészítőkkel. Pl egy szép, egáns mellénnyel ahogyan írtad :D

Személy szerint én is imádom az atléta+mellény kombót nyakláncokkal. Az embereknek fura természetesen, de mindig lesz aki beszól valamiért, és nem fog neki tetszeni.

Öltözz úgy ahogy neked tetszik, az a fontos egyedül.

Egy értelmes ember pedig nem arról fogja megítélni az embert hogy éppen van e atléta vagy nincsen :D

2022. dec. 10. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!