Nőknél miért természetes és férfiaknál miért nem?
Mindenfelé (pl most suli miatt jutott eszembe) látni a csajokon olyan felsőket, ruhadarabokat amikből kilátszik a válluk. Top, vagy egyberuha stb
Ez teljesen természetes (mármint tényleg az, nem azért írom mert gond lenne ezzel :D). Viszont, ha férfi létemre felveszek egy ujjatlan pólót vagy atlétát egy öltönymellénnyel (stílusomba vág) már kapom a kérdést, hogy "nem fázok?" Meg a megjegyzést, hogy még nincs nyár. Egy bárból meg egyenesen kinéznének, ha ujjatlan ingbe állítanék be. Mellettem meg mondjuk egy vállakat, karokat szabadon hagyó egyberuhában ülne egy hölgy :D Vicces.
De nem értem ez miért alakult így.
,, Egy bárból meg egyenesen kinéznének, ha ujjatlan ingbe állítanék be"
Hát nem azért de egy ilyen hülyét mint amiket te linkelgettél én még a városból is kinézném.
Ez nem férfi stílus, inkább pozőr style...
Nem értem miért kell cseszegetni másokat az öltözködése miatt. Ha atlétában és öltönymellényben érzi jól magát,miért ne vehetné fel? Ahogy le is írta, a nők sokkal többet mutatnak magukból mégsem szólja le őket senki.
Lassan a "nem fázol-e" kérdések viszont el fognak maradozni,ugyanis hamarosan itt a jóidő.
Ez hasonló kérdés, mint hogy egy férfi ha térd fölé érő rövid gatyát húz, már egyből búzás, meg kinézik. Bezzeg a nőknek lehet szabadon a combjuk, az teljesen természetes, nem zavar senkit.
Egy combközépig érő short, ha valakinek nem extrém szőrös a lába és nem is hájas, vagy bármi más extrémitása nincs, formás, izmos lába van, mért nem lehet elfogadott a 40 fokos kánikulában? Én meg ezt nem értem...
Manapság az a divat hogy egy "pasi" szűk ruhákba csomagolja magát meg 20 cmes ecsethaja van. Az ilyenek és az olyan lányok akiknek ez jön be,persze hogy megszólnak mert nekik nem a te stílusod a megszokott és akkor már rögtön fikázniuk kell.
Nekem speciel sokkal férfiasabb és vonzóbb amit linkeltél mint a mai díszpávák öltözködése.
Fiatal lányként írom a választ.
Szerintem nagyon igényesen lehet hordani férfiaknál és nőknél is az atlétát/trikót, megfelelő kiegészítőkkel. Pl egy szép, egáns mellénnyel ahogyan írtad :D
Személy szerint én is imádom az atléta+mellény kombót nyakláncokkal. Az embereknek fura természetesen, de mindig lesz aki beszól valamiért, és nem fog neki tetszeni.
Öltözz úgy ahogy neked tetszik, az a fontos egyedül.
Egy értelmes ember pedig nem arról fogja megítélni az embert hogy éppen van e atléta vagy nincsen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!