Szerintetek az k*rvás, ha egy lány cicanacit hord? :D
A cicanadrág annyira gáz mint régebben a mély ülepes nadrág :D
Divat, de nagyon szarul néz ki :D
A cicanadrág szerintem inkább fehérnemű mint normális kinti viselet.
Ha szereted akkor szoknyával hordjad szerintem, vagy lehet kapni nagyon szűk farmernadrágot az is sokkal jobb mint a cicanadrág.
22/f
A cicanadrág NEM nadrág, hanem lábfej nélküli harisnyanadrág.
Ennek megfelelöen úgy hordani, hogy a feneke/bugyija látszódjon, izléstelen és kimondottan k*vás.
Mivel ez egy harisnyanadrág nem illik úgy felvenni ,hogy hátul nem takarja el valami , pl. ruha ,szoknya ,tunika. Csak úgy felvenni ,úgy hogy még át is látszik k*rvás , a bugyivonal meg egyébként is ronda látvány. Akinek nem jön be a farmer az hordjon jeggings fajta nadrágokat , szűk ,gumis a dereka és elég vastag ahhoz ,hogy ne látszódjon át.
Egyébként meg ki az aki nem hord bugyit a ház falain kívül?
Azért tegyünk már különbséget átlátszó és nem átlátszó cicanaci között.
Az átlátszó,rövid felsővel tényleg nagyon közönséges,legyen akármilyen dögös,aki hordja.Pl:
De egy vastagabb cicanaci nagyon szexi tud lenni és abszolút nem közönséges.Persze ez is csak akkor szexi,ha a viselőjének jó alakja van.
De az átlátszó cicanacinál csak egy gázabb van:ha duci nő viseli...
Szerintem mivel van 1000 féle, nem lehet általánosítani. Mert van ami tavasszal jó mert pamutos és vastagabb, nem átlátszó, de nyárra vannak a vékony fajták, ami nem átlátszó, a lamé fényes meg a bőrhatásúakba is a minőségiek nem átlátszóak, ezeket gyakran felveszik magába, ez nem qvaság, csak nőies, szexi.
Aki átlátszót hord, az szimpla igénytelenség,kislányoknál még elmegy, de felnőttnél nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!