Lányok ha 80-200kg-ot nyomtok akkor miért veszitek fel a cicanacit?
Az önbizalmuk lvl 200-on van.
Valószínűleg a szintén túlsúlyos barátaik közé mennek, akiket ez cseppet sem zavarja. Az pedig, hogy te ezt látod útközben, bevásárlásnál vagy akárhol, hidegen hagyja őket.
En nem.tudom, mert csak 53 vagyok. Egyszer vettem fol cicanacit es egybol ragerjedt egy ipse. Na azota csak otthon hordom. :-)
Egyebkent szerintem a kover noknek akik szuk "hajbuggyantos" cuccokban szaladgalnak egyszeruen van onbizalmuk es nagy ivben tojnak ra ki mit gondol roluk, inkabb elvezni akarjak az eletet. Szerintem ez irigylesre melto is egyben. (az egy masik kerdes, hogy az egeszseguk erdekeben jonehanyuk tehetne is valamit es akkor a cicanaci is jobban allna rajtuk ;-)).
szerintem a cicanacikra súlykorlátozás kéne
ezt gondolom az összes férfitársam így gondolja
igen mindenki azt vesz fel amit akar de nem igaz hogy neki az tetszik hogy két oldalt megy a tanga íve ameddig csak a szem ellát
és lóg rá a bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!