Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Márkás cipők mennyire tartósak?

Márkás cipők mennyire tartósak?

Figyelt kérdés
Már elegem van az olcsó szar cipőkből. Eddig Victorys cipőket vettem mert fele annyiba kerültek mint a z adidas cipők és még jól is néztek ki , de rendre szétmentek egy fél év után. Apám szerint mert műanyagból vannak. Elmentem Deichmanba és a márkás cipőkön is mind azt irta, hogy műanyag... illetve még a forditott bőr cipőkről mit kell tudni?

2016. márc. 11. 13:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Tartósabbak, mert évekig bírják.
2016. márc. 11. 13:56
 2/6 anonim ***** válasza:

A deichmann pont nem márkás.

A normális cipők minősege szerintem romlott. Régebben évekig jók voltak, most meg a romika bakancsomon egy szezon után észrevettem hibákat. Ez "lengéscsillapítója" második szezon elején érezhetően rosszabb lett. Idén harmadik télen hordtam és hosszú séta után már fájt a sarkam.

Tulajdonképpen megérne egy kukát, de nincs sziven kidobni, mert imádom a kinézetét. Szerintem jövőre veszek mellé egy másikat, ezt meg megtartom

2016. márc. 11. 14:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Az igen!
2016. márc. 11. 14:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Attol fugg kinek mi szamit markasnak. Adidas cipok nalam olyan 3 evig tartanak. Rekord nekem egy forditottbor Quiksilver cipo volt, amit 8 evig hordtam, meg meg is van, magaval a cipovel meg mindig nem lenne gond, csak a talpa ket oldalt kilyukadt, mert kicsit rosszul jarok. Leggyakrabban DC cipoket hordok, ezekbol olyan 4-5 evet tart egy par.
2016. márc. 11. 16:51
 5/6 anonim válasza:

Nike, vans, dc ezek nekem nagyon jol birjak

Viszont a converse hosszuszarum 2.5-3 ev utan szet jott a sarok resznel.

Ja, es meg a suprak is nagyon jo minoseguek.

2016. márc. 11. 16:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Tapasztalom szerint tartósabbak... Régebben én is vettem ilyen deichmanos cipőket, de ahogy írod, egy szezont bírnak, aztán dobhattam ki a kukába. Több márkás, viszonylag drága cipőm van (Lacoste, Adidas, Nike, Lecoq, stb) és mindegyik több évet kibírt már gond nélkül, pedig van amit napi szinten hordok hónapokon keresztül is. Amúgy nem veszek nagyon drága ruhákat, megvannak a határok hogy mire mennyit, de egyedül cipőre nem sajnálom a pénzt.
2016. márc. 11. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!